Austiņas fone de ouvido D‑3000 Dual Auss Dzirdes Regulējams Skaņas Pastiprinātājs Balss Pastiprinātājs Ierīces ar Austiņām audifono

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ausu austiņas elastīgs, austiņu līnija pastiprinātājs, spēcīgs dzirdes pastiprinātājs, mi neckband bluetooth austiņas, auss bug vīrietis, fi pastiprinātājs augstas precizitātes, dzirdes aparāts labs, potentiomet, atbalsta dzirdēt, earphon.

    €23.58 €34.18
  • Paziņojums: Bezvadu
  • Aktīvā Trokšņu Slāpēšana: Jā
  • Zīmola Nosaukums: YOUTHINK
  • Skaļuma Kontrole: Jā
  • Stils: Neckband
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vocalism Princips: Elektrostatiskā
  • Vadības Pogas: Jā

austiņas fone de ouvido D‑3000 Dual Auss Dzirdes Regulējams Skaņas Pastiprinātājs Balss Pastiprinātājs Ierīces ar Austiņām audifono

Motīvs: 1. Uzlādējams, nav nepieciešams, lai nomainītu akumulatoru, kas piemērots vecākiem cilvēkiem ar dzirdes zudums, viegli darboties un viegli izmantot.

2. Skaļums ir regulējams, var regulēt atbilstoši dažādiem nosacījumiem, kabelis un austiņas ir atdalīti, ērtu un drošu.

3. Pilnībā izmantot struktūra auss, lai izstrādātu izskatu dzirdes tāpēc, ka tas der lietotāji ausij pilnīgi un ērti valkāt.

4. Palīdzēt samazinātu fona troksni, atklāt jautri vākšana ar draugiem un ģimeni, darbu padarītu pārliecināts, baudīt filmas, mūziku un TV šovus, kas brīvi.

5. Tas ir viegli izmantot, ne sarežģītas procedūras un operācijas, kas ir nepieciešami, un tā ir speciāli paredzētas veciem cilvēkiem.

Specifikācija:

Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu

Vienuma Tips: Skaņas Pastiprinātājs

Materiāls: ABS+Silikona

Krāsa: Melna

Svars: Apm. 146.0 g/5.2 oz

Maksimālā Elektriskā Līmenis:

Jauda Skaņas Spiediens: 120dB + 4dB

Pilnu Iegūt: 40 db + 5 dB

Frekvenču Diapazons: 450Hz-3000Hz

Kopējais Harmoniskais Kropļojums: .wang-rediģēšana-teksta{ font-family: "Arial' !svarīgi; } .wang-rediģēšana-teksta, tabulu { border-top: 1px #000; border-left: 1px #000; } .wang-rediģēšana-teksta, tabulu , .wang-rediģēšana-teksta, tabulu, th { border-bottom: 1px #000; border-right: 1px #000; padding: 3px 5px; } .wang-rediģēšana-teksta, tabulu, th { text-align: center; }

Iepakojums Saraksts: 1 x Skaņas Pastiprinātājs

1 x Austiņas

4 x Austiņu

1 x Uzlādes Kabelis

1 x Rokasgrāmata

Piezīme: Ja ir squeaking skaņas, izslēdziet austiņas, pirmās, tad savukārt apjomu, gan minimālo, pēc tam ieslēdziet austiņas, un pēc tam palielināt apjomu, lai atbilstošā līmenī.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti