Vīriešu 3-in-1 Ziemas Šalli Kopums, Siltu Šalli Kopums, Biezas Trikotāžas, Vilnas Cepure, Cepure Un Šalle Izjādes Āra Sporta

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: galvas apsējs uz sejas, galvas apsējs maska, galvas apsējs vīriešiem, balaclava siltu ziemā, vīrieši, kas, klp sejas maska, hoodi vīrietis, sejas cepure, šalle caurule, vīrieši sweetshirt.

    €8.28 €10.89
  • Materiāls: Poliestera
  • Modeļa Numurs: 3-in-1 Vīriešu Trikotāžas Cepure, Šalle, Sejas Aizsargs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modelis Tips: Cietie
  • Dzimums: VĪRIEŠI

Vīriešu 3-in-1 Ziemas Šalli Kopums, Siltu Šalli Kopums, Biezas trikotāžas, vilnas cepure, cepure un šalle izjādes āra sporta

Aizzīmju Punktiem: 1、Mīksts un Silts: Mūsu adīta cepure un šalle kombinācija var tikt izmantota, būs vai vienlaikus.Un saglabās savu galvu, ausīm, sejas, kakla un silts, un ir elpojošs, tādējādi saglabājot jūs ērti un silti aukstajos mēnešos.

2、Ērti un Praktiski: Ar mūsu adīt beanie, šajā ziemā vairs nebūs auksti!Šī praktiskā komplekts ir izstrādāts ar biezu plīša odere, lai nodrošinātu jūs ar siltu valkā pieredzi.

3、Saglabātu Jums silts: ziemas šalli iestatīt funkcijas divslāņu konstrukcija.Ultra-bieza akrila adīt struktūru, tur jums silts.

4、Vairākiem Mērķiem: Šīs ziemas beanie un šalle komplekts ir ideāli piemērots ikdienas valkāšanai, iekštelpu un āra aktivitātēm, un ir liels iepirkšanās, slidošana un slēpošana patīkamāku.Mīksta plīša odere ir labāka siltuma saglabāšanu.

5、naudas Sodu Kuģiem: set piedāvā izsmalcinātu šujamos diegus, lai uzlabotu izturību.Un ietver adīt beanie, šalle, un regulējamu adīt sejas pārsegu.

1.Mīksts un Silts: Mūsu adīta cepure un šalle kombinācija var tikt izmantota, būs vai vienlaikus.Un saglabās savu galvu, ausīm, sejas, kakla un silts, un ir elpojošs, tādējādi saglabājot jūs ērti un silti aukstajos mēnešos.

2.Ērti un Praktiski: Ar mūsu adīt beanie, šajā ziemā vairs nebūs auksti!Šī praktiskā komplekts ir izstrādāts ar biezu plīša odere, lai nodrošinātu jūs ar siltu valkā pieredzi.

3.Saglabātu Jums silts: ziemas šalli iestatīt funkcijas divslāņu konstrukcija.Ultra-bieza akrila adīt struktūru, tur jums silts.

4.Vairākiem Mērķiem: Šīs ziemas beanie un šalle komplekts ir ideāli piemērots ikdienas valkāšanai, iekštelpu un āra aktivitātēm, un ir liels iepirkšanās, slidošana un slēpošana patīkamāku.Mīksta plīša odere ir labāka siltuma saglabāšanu.

5.Soda Kuģiem: set piedāvā izsmalcinātu šujamos diegus, lai uzlabotu izturību.Un ietver adīt beanie, šalle, un regulējamu adīt sejas pārsegu.

Specifikācija:

Nosaukums: Dāmas Ziemas Šalli Komplekts

materiāls: plīša

Cepure apkārtmērs: 56-60cm/ 22-23.6 cm, soft

Iepakojuma Saraksts:

1 x Trikotāžas Cepure

1 x Adīta Šalle

1 x Trikotāžas Sejas Aizsargs

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti