10PCS/rokas Kods Mašīnas Ražošanas Dienas, Printeri, Kosmētikas Pārtikas Rokas Pad Printing ar Pelējuma Pieņemšanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rokas lāzera printeri, reusabl kokvilnas spilventiņu, mašīna pad printeri, portabl printeri, 3d pārtikas printeri, gumijas izstrādājumu gatavošana mašīna, 12864 printeri, zobu lab motoru, datums drukāt, veidnes krokas.

    €33.95 €39.02
  • Modeļa Numurs: Pad printing
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: SPExpressDIY
  • Izmantošana: Komerciāla Ražošana
  • Veids: Rokas Instrumentu Daļas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

1. Raksturīga šo produktu ir tas, ka efekts kods ir spilgts, skaidrs, ērts un viegli darboties.Ārpus vispārējās drukas kods funkciju attiecība.Produkta kods efekts ir produkts ar skaidru efektu, izņemot tintes printeris, kas sasniedz spurting efektu.Būtībā, tas var izpildīt prasību par 99% cilvēku skaidrības.

2. Preci nav iespējams mainīt pēc nejaušības principa, ražošanas datums ir jāveic iepriekš.Viens kuģa var radīt apmēram 10 ražošanas datumiem (piemēram, jūs varat izveidot dienas mēnesī.Pēc tam šajā valdē var tikt izmantota aptuveni gadu, ja tas ir mēneša dienas, var izmantot aptuveni divus gadus, pēc lietošanas jauna valde tikai vajag 50 juaņu), var pielāgot saskaņā ar jūsu pieprasījuma datuma vai modeli, piemēram, kāda veida, kādā datumā un tā tālāk!

Piezīme: Lūdzu klientu piedāvājuma veidnes saturu un apjomu.Ja neatstājiet messege,mēs organizē kuģniecības tukšs mould.Thanks.By citu,visi šķidro vai tinte nav nosūtīti veic aviosabiedrība.Tik iepakojumā nav iekļauts jebkuras tintes,lūdzu, ņemiet vērā šo,paldies.

Diogo Anai2021-02-10
"Great Customer Service, and quality of all products as in description, valuable company did Cliche logo as my pdf, I will buy another for sure. Shipping was fast 7 days. MANY Thanks"
Nekkanekk2021-01-18
"Not the pipettes in the package"
Yustinn Ersh1180n2020-08-21
"It took some time but it is as advertised"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti