Pasūtījuma Šūšanas Uzlīmes, Apģērbu Etiķetes - Personalizētu Zīmolu , Organiskās Kokvilnas Lentas Uzlīmes , Pielāgotu fontu (MD3022)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pasūtījuma satīna lenti, roku darbs, personalizētas etiķetes, šūšana, galvenās etiķetes apģērbam, etiķetes logotips, pielāgotas lentes, pielāgotas etiķetes apģērbam, apdrukāta kokvilnas lente, Custom etiķetes, ziemassvētku apdrukāta kokvilnas lente, kokvilnas biksītes zīmols.

    €6.94
  • Marķējuma Veidu: Galvenais Lables
  • Materiāls: Audums
  • Technics: IESPIESTS
  • Modeļa Numurs: MD
  • Produkta Tips: Apģērbu Uzlīmes
  • Iezīme: mazgājams
  • Izmantošana: Somas

♥ Pasūtījuma Kokvilnas Lentes Etiķeti ♥ ♥♥♥ kopējais lielums etiķetes galvenā attēla: 12mm x (40mm + 20mm) Kopējais apjoms etiķete = Kokvilnas lentes platums x (dizaina lieluma + šūšanas izmērs) ♥♥♥ Šīs pasūtījuma apģērbu etiķetes iespiests uz kokvilnas josta, tie ir mīksti , vēl diezgan izturīga;tie netiks izbalināt prom, vai spuroties prom, un tā var būt mašīna mazgā un žāvē,100% organiskās kokvilnas, tie ir CPSIA prasībām un ideāli piemērots bērnu apģērbiem. ♥♥♥ Norēķināšanās laikā, lūdzu, norādiet: 1. atstāt nosaukumu, kuru vēlaties izdrukāt vai jebkurā jūsu tekstu "Piezīmes" sadaļā ; Ja jums ir attēlu, varat pievienot to saruna 2. Izvēlieties numuru, uz fonta, kuru vēlaties (pēdējā foto),vai neizvēlēties (izmanto fontu parādīts galvenajā foto) Mēs veikt etiķetes dizains, pamatojoties uz informāciju, kas jums sniedz.Un lūgs jums, lai apstiprinātu, ka šis dizains ir tas, ko jūs galu galā gribat. ♥♥♥ Mēs varam izdrukāt jūsu logo, mākslas darbu, vai pielāgotu tekstu.Ja jums ir attēlu, varat pievienot to saruna; jpg un png ir visi naudas sodu - vismaz 300 dpi, Ja jūs vēlaties, apjomu vai daudzumu, marķējumu, kas nav redzams, vienkārši nosūtiet man kādu sarunu vai pieprasīt, lai pielāgotu kārtību,es gribu dot saprātīgu piedāvājumu.Mūsu šūšana etiķetes materiāls ir 100% kokvilna ar tikai balta fona un nav nogriezti.Cena no etiķetes ir atkarīgs no etiķetes izmērs.Ja etiķetes izmērs atšķiras no parauga cena būs citādi (lūdzu, sazinieties ar mani par jauna cena) ♥♥♥ Lūdzu, sazinieties ar mani, ja jums ir kādi jautājumi!!!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti