Katrs Bērns Ir Mākslinieks, Sienas Uzlīmes, Home Bērnistaba Istaba Vinila Sienas Uzlīmes Quote Mākslas Darbu Bērnu Istabas Sienas Decal Mājas Dekoru M074

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: estētiskās plakāts, bērnu sienas, estētikas telpa, mazulis sienas uzlīme, lelle, sienas uzlīme, death note plakāts, spilvens, vannas istaba dekori, disney istaba.

    €4.25
  • Klasifikācijas: Sienas
  • Scenāriji: SIENAS
  • Drop-shipping: pieņemt
  • Funkcijas: Ūdensnecaurlaidīgs , noņemams
  • Tēma: raksts
  • Modeļa Numurs: M074
  • Specifikācija: Single-piece Package
  • Izmantošana: Jebkuras gludas vieta
  • Zīmola Nosaukums: JOYRESIDE
  • Materiāls: Vinila PVC
  • raksts: Plaknes Sienas Uzlīme
  • Stils: Mūsdienu
  • krāsa: 40 krāsas var izvēlēties

Izmērs: S: 42X7CM

M: 57X9CM

Customed Nosaukums : varat ņemiet vērā, vārdu un krāsu laikā jūs apstiprinātu pasūtījumu , vai nosūtiet mums ziņu, kad jūs maksājat .

ja jums nav pateikt mums, jebkura lieta, mēs vienkārši nosūtiet to uz jums pašu, jo

attēls

Krāsa: Viss, kas Mums ir 40 pieejamās krāsas ,Bet mēs nepiedāvājam tik daudz krāsu iespējas produkta attēlu, ja jūs vēlaties cits krāsu, kas nav

būt parādīja pie produkta krāsa iespējas, lūdzu, clik "Citas Krāsas

Izvēlēties" un norādīt krāsu, atstājot mums ziņu, vai sazināties ar mums.Ja mēs nesaņem nekādu ziņu no jums, mēs vienkārši pielāgotu krāsu pati kā pictire defaultly!

Un krāsu šo attēlu, parādīja, varbūt littele atšķiras ar reālu krāsu uzlīmes,tas ir normāli, un tā nav liela starpība,tikai nedaudz varbūt,lūdzu, saprotiet, tas,paldies jums tik daudz!

Materiālu un Kvalitāti: : Videi draudzīgu līmi + Vinly Uzlīmes + Pvc pārveidotu filmu, 100% jaunu zīmolu un augstas kvalitātes ūdensizturīgs

Iepakojumā : Sienas uzlīmes, x1,Pārcelšanu filmu x1,x1 Specifikācijas

Ieteikts Vietu: dzīvo jamo istabu, Kopmītnes, Spēļu Istaba, Guļamistaba, Bērnistaba Telpas, Uzņēmums, Birojs, Bērnu Istabas,ect.

Priekšrocības & Piesardzības Pasākumi :

1.Uzlīmes var attiecināt uz jebkuru tīras, gludas un līdzenas virsmas. 2.Izmērs parādīts attēlā var neatspoguļot reālo izmēru.Tas ir tikai, lai norādot mērķi. 3.Mēs pieņemam pielāgotus pasūtījumus.Lūdzu, sazinieties ar mums ar savu ideju un mēs darīsim visu iespējamo, lai pielāgotu tos. 4.Uzlīmes var viegli noņemt, nebojājot sienas.bet nav atkārtoti izmantojams tad, kad piemēroja.

Daži Q&A :

Q: es joprojām nevar saņemt savas mantas,kāpēc?

A: Hello dear, somtimes piegāde var būt ilgāks nekā parasti attiecībā uz mums, ir daudz iemeslu tam, ka mēs nevaram kontrolēt.Lūdzu, pārbaudiet savu adresi uzmanīgi, pirms apstipriniet pasūtījumu un gaidīt, paciently jūsu preces.Ja jūs nevarat saņemt paketes,lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu risinājumus, lai jums.

Q: preci saņēmu ir nepareizi, tas nav mans gribēju

A: Mīļā, mums ir tik žēl, padarot jūs neapmierināts.Mēs centīsimies, lai kompensētu jums,lūdzu, sazinieties ar mums un dod mums iespēju atrast risinājumu, lai jūs, pirms atvērt diapute.Mēs pateicamies par jūsu sapratni.Q: es gribu, lai pielāgotu nosaukumu.A: Lūdzu, sazināties ar mums un pastāstīt vairāk informāciju par to, ko jūs vēlaties, lai pielāgotu.Mums ir ļoti apsveicami, lai jūsu pielāgotus pasūtījumus.Q: es nevaru stick to savā sienas, tas ir slikti, uzlīmes.A: Mums ir video rādīja, kā izmantot mūsu uzlīmes uz produkta tēla, lūdzu, noskatīties to pirms stick uzlīmes.Un lūdzu, pārbaudiet uzmanīgi, tur ir putekļi vai vietas uz jūsu wal un padarīt jūsu sienas tīru beefore jūs stick ar mūsu uzlīmēm.Vai, lūdzu, sazinieties ar mums, lai palīdzētu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti