Par Xiaomi Redmi Piezīme 8 Pro Gadījumā Xiaomi Redmi 8. Piezīme Gadījumā, Triecienizturīgs MOFi Sākotnējā Mīksta Silikona Aizsardzības Aizmugurējo Vāciņu Gadījumos

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: asus gadījumā mofi, ņemiet vērā, 8 protecti gadījumā, tālrunis xiami redmi 7, etui xiaomi mi9 se, atpakaļ vāciņu m31, lietā par 8 redmi, 8.a redmi, bruņas redmi, ņemiet vērā, 9 pro, gadījumā xiaomi redmi, ņemiet vērā, t8, gēla xiaomi redmi 7. piezīme.

    €7.54 €8.66
  • Zīmola Nosaukums: mofi
  • Īpašība: Luksusa
  • Ārējais materiāls: Audums
  • Model 2: Par Redmi, Ņemiet Vērā, 8
  • Veids: Puse-ietin Gadījumā
  • Iekšējais materiāls: Silikona
  • Modelis 1: Par Redmi Piezīme 8 Pro
  • Funkcijas: Triecienizturīgs Ūdensnecaurlaidīga Auduma Aizmugurējo Vāciņu
  • Saderīgu Zīmols: Xiaomi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • krāsa: Melnās Kafijas Pelēka
  • Dizains: Matēts

Izsmalcinātu Aizsardzības un Elegants Modes

Saderīgs telefonu modeļiem: Par Redmi 8. Piezīme/ Note 8 Pro [Izturīga un Izturīga] Pret triecieniem, skrāpējumiem izturīga, neslīdoša,ilgstošu,nekad nav zaudējis krāsu. [Scratch-Free] Mīksta silikona malu der tālruņa korpusu cieši, efektīvi samazina sadursmes un skrāpējumiem.Un grūti TPU odere iekšpusē gadījumā saglabā jūsu tālruņa senatnīgs. [Modes Dizaina] Skaista un greznību,applicating biznesa,sports,izklaides ,utt.Vides materiāli, un īpaša dizaina veikt dzesēšanas ātri ļauj jums baudīt spēli. [Ekrāna,Bottons un Objektīva Aizsardzību] Mīksta TPU malas aptver pogas uz telefona, lai novērstu putekļu un skrāpējumu un palielinātu kalpošanas pogas.Un lieta ir paaugstinātas malas, ap lēcu un ekrānam, lai aizsargātu pret skrāpējumiem. [Vienkāršs un Praktisks] Viegli uzstādīt un noņemt.Precīzu caurumu atrašanās vietu.Pogas,balss,maksas,ar austiņām, kas ļauj darboties bez šķēršļiem.Mazgājams audums lietā uztur tīru izskatu.

Noklikšķiniet zemāk, lai nopirkt rūdīta stikla, lai aizsargātu tālruņa ekrānu

PAR MOFI Kopš 2008. gada, Mofi ir vadošais zīmols smart tālrunis produkti, aksesuāri,provids atšķirības līnijas vadošās patērētāju tehnoloģijas, pilnveidojot gala maisījums formu un funkciju.Šis veikals pieder Mofi uzņēmums, kas pārdod visu, Mofi oriģinalitāti produktu Atopija.lv Lūdzu, ŅEMIET vērā, pievērst lielu uzmanību savu piegādes adresi un produkta informāciju par jūsu pasūtījumu.Pilna adrese, nosaukums,pilsētas tiesības un tiesības zip kods ir ļoti nepieciešams, lai veiksmīgi piegāde.Paldies par jūsu sadarbību.IEPAKOJUMS, Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes kad paketi,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.SŪTĪJUMU Mēs garantējam, izsūtīt 48 stundu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas.Ja mēs nevaram izsūtīt uz laiku, jo īpašā situācijā,mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams un sekot cieši nosūtīt savu pasūtījumu drīz.ATMAKSAS/atdošanu, Ja prece(s) jūs saņemat tika bojāta vai citas problēmas, par mūsu atbildību,lūdzu, sazinieties ar mums un nosūtīt attēlus,mēs atmaksāsim pilnībā.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.ATSAUKSMES Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes pārskatīšanu.Mēs gaidām jūs augšupielādēt jaukas bildes par produktu atsauksmes,dalīties ar draugiem visā pasaulē.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci,lūdzu sazināties ar mums šajā laikā,un sūtīt ziņu pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Atopija.lv.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti