Elastīga Drenāžas Naftas Rokasgrāmata Rīku Jebkuras Formas Locīšanas Piltuve Plāksnes Elastīgas Drenējošs Līdzeklis, Motociklu, Mašīnu Piltuves

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plug urīnizvadkanāla, aukstā, karstā eļļa preses mašīna, silikona piltuves, flex hp, eļļas pievienojiet mazgāšanas, auto piltuves, buchner filtra piltuve, piltuves vāku, ktm eļļa, drain cleaner.

    €3.64 €5.06
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Atbalsts: Dropshipping

Apraksts:

Ideāls Piltuve Sistēmas Vienkāršākais Pārvades

Elastīga Drenējošs Līdzeklis ir lielisks, lai drenāžas eļļas, benzīna un citu šķidrumu no automašīnām, kravas automašīnām, motocikliem, Ltv, rūpniecības iekārtu, zālienu iekārtas, un iekrāvēji.

Pārveidot un izmantot Atkārtoti Tūkstošiem Reižu

Forma, forma, izveidot perfektu pasūtījuma piltuvi.Atkārtoti tūkstošiem reižu.Malas var lieti ap filtru vai drenāžas, lai izveidotu hermētiskam zīmogs, tur naftas nost no motoriem, rāmjiem un apkārtējo daļas, nav haoss šķidruma izmaiņas.

Viegli Iztukšot Grūti sasniedzamās Eļļas Filtri Bez Haoss

Vienkāršs, bet noderīgs instruments, lai nodotu šķidrumu / sausās sastāvdaļas no konteineriem, lai pudeles, saglabājot skaitītājs brīvu no noplūdēm.

Plašs Piemērošanas

Papildus drenāžas un uzpildes šķidrumi, Elastīgu Drenējošs Līdzeklis, var lietot dažādas lietojumprogrammas, tostarp pāradresācijas ūdens pil no caurulē, aizpildot putnu barotavas un uzpildes mēslojuma tvertnes.Iespējamās izmantošanas veidiem ir bezgalīgi daudz!

Salokāms un Ļoti Saderīgs

Vienkārši noslaucīt tīru un saglabāt vienotas un roll to uz augšu, lai ietilptu jebkurā toolbox.Darbojas temperatūrā no -30F ° līdz 425F °, ļoti saderīgs ar kopējo automobiļu šķidrumi, vienkārši pārveidot un izmantot atkārtoti atkal un atkal.

Specifikācijas:

MATERIĀLS: ALUMĪNIJS + PLASTMASA

PRODUKTA IZMĒRS: 37 X 17CM

IEPAKOJUMA IZMĒRS: 18 X 6 X 6CM

Paketē Iekļauts:

1 × ELASTĪGU DRENĒJOŠS LĪDZEKLIS

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti