Ultraskaņas Pet Suns Repeller Anti Riešana Stop Mizas Mācību Ierīci Treneris LED Ultraskaņas 3 in 1 Repeller Treneris Ar LED

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pūķiem suņi, anti mosquito, aizbildnis anti miza, saites mājdzīvnieki, anti miza, pet mācību koka, flīžu, motorola, suns, 1 suns chaser.

    €3.88 €4.31
  • Modeļa Numurs: AD100
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Vienuma Tips: Repelenti
  • Izmērs: 13*4*3cm
  • Zīmola Nosaukums: VIEDO SENSORU
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Produkta Svars: 60G
  • Veids: Suņi

Darba Princips

Šis produkts ir galvenokārt izmanto āra vidi, lai novērstu suņu uzbrukumiem.Ja pamanāt suni, kas cenšas uzbrukt jums, lūdzu, nākt klajā ar šo super ieročus".Šis ierocis uzsāks ultraskaņas nekavējoties suns.Uzbudinājuma 130db ultraskaņas par suņa dzirde ir ievērojams.Super-spilgti mirgojošs LED likt arī sunim skaidrs, kur avots un vieta ieroči ir, lai saprastu, kas jums ir pret to.Ilgāk palikt šajā stāvoklī, jo lielāku kaitējumu, kas viņam, kas pa kreisi helter-skelter.

Apraksts

- Apgaismes: Slaidu funkcija pāriet uz pirmo vietu, nospiediet "STARS" pogu, mašīna var būt izmantota kā gaisma. - Apmācību suns: Slaidu funkciju pārslēgtos uz tuvo vietā, un pēc tam nospiediet taustiņu slēdzis GAISMAS gada top produkts. - Atbaida suni: Slaids funkcijas pārslēgties uz pēdējo vietu, un to mērķis ir traks suns, nospiediet STARU pogu, suns būs palaist prom.

Piezīme

- Lūdzu mērķis ir suņa galvu, piemēram, acīm vai ausīm, lai sasniegtu labākos rezultātus, izmantojot treneris. - Šis produkts ir spēcīgs ultraskaņas un infrasarkanā lāzera jaudas, tāpēc nav pret cilvēku ausis un acis no ievainojuma. - Jūs labāk nav izmantot līmeņa apmācību suns, lai apgaismotu, jo šo līmeni no pašreizējā patēriņa ir vairāk nekā piecas reizes līmeņa apgaismojumu. - Darbības pārtraukšanu režīmā, pateicoties lielu jaudu un lielu enerģijas patēriņu, nespiediet pārslēgties uz ilgu laiku.Normālos apstākļos, nospiediet slēdzi pēc 10 sekundēm, lai atbrīvotu, un pēc tam nospiediet, tas saglabās barošanas stabili labāko rezultātu.

Imking5792020-11-18
"got it but didn't test it yet"
Jhonjie 022020-11-15
"I haven't tried against dogs yet, but I don't give a shit about a big bell on this device... I ordered two-my son and my mother, one does not work light..."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti