Erotiskā Piederumi Siksnu Dildo Anālo Plug Vīriešu Orgānu Sieviešu Masturbator Muca Krelles Bullet G Spot Vibrators Seksa Rotaļlietas, Lai Sieviete

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dildo, bumbu rīstīties, bdsm, anālā nūjiņa, male anal plug biksītes, seksa rotaļlietu ass paplašināt, plug apakšveļu, improvizēt strapon, flamingo apakšveļu, ādas pātaga.

    €8.66 €13.33
  • Materiāls: Silikona
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Modeļa Numurs: Bdsm Verdzība Kopa Ar Seksu Pātagu Improvizēt Geju Roku Dzelžus, Intimitāte, Biksītes, Aste
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Vienuma Tips: Piederumu Komplekts

Lūdzu, Parakstīties uz mūsu veikalu!!

Mēs neregulāri sniegt kādu Kuponus!!Mūsu fanu atbalsts!!

Summa kupons nav skaidrs!!(2$-10$ Bez sliekšņa)

Lai Iegūtu plašāku Informāciju, lūdzu, pārbaudiet "Barību" !!

Fantāzija 5.1" Penis Strapon Dildo, Melns Silikona Siksnas, Prober Dubultā Iespiešanās Anal, Dildo, Sex Produktiem, Pieaugušo Seksa Rotaļlietas

Ievads:

Pieredze paaugstināta uzbudinājuma un spēcīgāku erekciju ar šo silikona siksnas piestiprināts gailis un bumbiņas gredzeni.Baudīt vieglu spiedienu uz pamatnes dzimumlocekļa un mirgojošās dubultā iespiešanās no reālas zondes.

Ievietošanas ir viegli un patīkamāku, pateicoties tās sabiedrība, reāli dizainu.Tās koniskas, spilgti padoms absolventi jūsu izpildi un nedaudz izliekti, zilais vārpstas piebilst, smalkas tekstūras lai nosūtītu mugurkaula tirpšana anālais sajūtas caur savu mīļāko.

Pieteikties dāsnu summu-uz ūdens bāzes, lube, lai jūsu vārpstas un bumbiņas un stiept mazo mīlestības gredzenu pār jūsu erekciju.Pabīdiet to uz pamatnes jūsu dzimumlocekļa, lai atrastu komfortablus, saspringts nostāju, lai panāktu grūtāk un spēcīgāku erekciju.Papildu sašaurinātas un stabilitāti, stiept otro gredzenu pār jūsu sēkliniekos.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šī dubultā-caurlaidību dildo ir ķīlis, kas padara dildo reālāks un mīkstāks nekā citi modeļi tirgū.

Galvenās Iezīmes:

Dubultā gailis gredzens ar reālistisku prober dubultā iespiešanās jautri

Palielina izturību par valkātāju, un prieks par uztvērēju

Spilgti galvu un strukturētas vārpstas pieauguma stimulēšana

Izgatavots no hipoalerģiska silikona ķermeņa-drošu rotaļu

Nezavada2020-08-31
"bwjdjdj"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti