Flip Ādas Gadījumā Globālo Versiju Nubia M2 Snapdragon 625 Octa Core, 4 GB RAM, 64 GB ROM Dual 5.5" pirkstu Nospiedumu Mobilā Tālruņa Vāciņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: m2 ram, alcatel1, z17, 625 snapdragon, pci ram, iphone 11pro max 256 gb, nubia zte, nubia, iphon sx, smartphon.

    €4.33
  • Saderīgu Zīmols: ZTE
  • Iezīme 2: Atpakaļ uz Lietu Par ZTE Nubia M2 Tālruni
  • Piemērots Modelis 1: par zte nubia m2
  • Zīmola Nosaukums: HongBaiwei
  • Līdzeklis 1: Flip Stends PU Ādas Gadījumā Vāciņu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dizains: Matēts
  • Veids: Flip Case

63997 Šie produkti var būt piegādāti tieši no Maskavas

1. Lieliski aprīkoti, Lai ZTE Nubia M2

2. Augstas Kvalitātes Pārsegs Stāvēt PU Āda uz Lietu , vai Padarīt tālruni izskatīties modes un luksusa!Piliens kuģa atbalstu !!Vairumtirdzniecības lielas atlaides atbalstu !!Pārdošanas Punkti>>> Paziņojums:Nopirkt 2 gab., būs vēl lētāk,un saņemsiet tik daudz kā 5% atlaide!Samaisa pasūtījumus un krāsas!(Lūdzu, ņemiet vērā, krāsu vai stilu jūsu pasūtījumā,Vai sazināties ar mums) Citiem līdzīgiem produktiem, lūdzu, skatiet mūsu veikalā!paldies jums, Lūdzu, pievienot savu veikalu, lai savu veikalu sarakstu un kļūt par mūsu VIP, lai iegūtu specila atlaidi jūsu otrās kārtas !Krievijas Draugi, Lūdzu, Atstājiet Mums Pilns Nosaukums, Jo krievijas Politika,Paldies!

Iepakojumā: 1 gab Lieta, Dāvanu Kastē

Piegāde:

Mēs kuģis 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu(izņemot nedēļas nogales un svētku dienas),Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.

Atgriešanas un Apmaiņas Politika:

Mēs pieņemam atgriešana un apmaiņa ja prece ir kāds defekts.Lūdzu, sazinieties ar mums 15 dienu laikā par jebkuru jautājumu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.Mēs vienmēr cenšamies mūsu spēkos, lai sasniegtu savu gandarījumu,ja tur ir kāds jautājums vai problēma ar savu pirkumu,lūdzu sazinieties ar mums.

Atsauksmes:

cienījamais klients, Lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti, ja jums ir apmierināti ar mūsu servisu.Jums būs ļoti appreciated.Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības,lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Pascalneron2020-12-24
"The cover is made very high quality. But despite all the stars, consider such a moment that there is no hall sensor. T. E. Install a small flat magnet most manufacturers either do not want, or does not know about the existence of these."
Jwclark442020-10-07
"Thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti