Mabox Dabisko Acu Želeja Parādīšanos, Tumšos Lokus, Tūsku, Grumbas un pārvalki-Ar un Ap Acīm Eye gel želeja būtība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: balināšana, maska, krēms, mabox retinola, mabox krējums, maska, krēms rosacea, sejas eļļas serums, mabox eļļa, mabox maska anti age, mabox melnā oglekļa maska, mabox, voodoo maska.

    €18.79
  • NETO MASAS: 50ML
  • Sertifikāta Numurs: 4625632
  • Formulēšana: Krēms
  • Sastāvdaļas: zaļā tēja
  • Modeļa Numurs: 226
  • Veids: Miega Maska
  • Izmantošana: U Josla
  • Zīmola Nosaukums: mabox
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Dzimums: Unisex
  • Vienuma Tips: Ārstēšana Un Maska

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Jūs varat apmaksāt savu pasūtījumu ar jebkuru citu , pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu, mēs nosūtīt paketi, lai jums drīz.ja jūs nevar maksāt, lai Veiksmes,lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums.

1) Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus:Ap 20-60 Darba dienu laikā( Noklusējuma loģistikas metodi )

2) Ja jums ir steigā, lūdzu, mainīt loģistikas metodi, pasūtot, nav izvēlēties pārdevēju, lai pielāgotu piegādes vai sazinieties ar mums, mēs izvēlēties citu ātri loģistikas pakalpojumus, lai jūs, ja jums nav izvēlēties, mēs nosūtīsim Ķīna parasto parasto pasta paciņas pēc noklusējuma, ir nepieciešams laiks, Lai 15-60 dienas, šajā laikā visi strīdi un kompensācijas, kas joprojām tiek iesniegts tranzīta laikā, tiks noraidīti.Paldies.

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē. 1) 12 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2) Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv! 1, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums.un tālāk jums būs nāk uz mūsu veikalu, lai iegādāties kādu produktu no jauna, mēs jums varam dot atlaides, kas samazina 5%-10% cenā pēc jūsu pasūtījuma kopējā summa ,jūs varat sazināties ar mūsu Klientu apkalpošanas teica, ka jūsu ir mūsu vecais pircējs Vip Klients,tad Klientu apkalpošanas grozīs cena, tad jūs maksāt ,mēs nosūtīt paketi, lai jūs prioritāte.

2,ja neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, dodiet mums negatīvu vai neitrālu atsauksmes tieši, jo mēs patiešām vēlaties, lai palīdzētu, lai atrisinātu jebkādas problēmas,izmēģināt mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Pārdošanas pakalpojumu:

1,darba laiks: 9:00-24:00

2,ja mēs esam ārpus darba, lūdzu, atstājiet ziņu mums

Mdlbelle2020-12-19
"He hasn't arrived and I don't know the product."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti