Spēle, kas Kucēns patrol (ĶEPU Patrol) plaša autostāvvieta

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bērnu yoda, patruļas kucēns, ķepa patruļas autostāvvieta ziemas, pat patruļa, jack russell paklājs, ķepa patruļas komplekts rotaļlieta, ķepa patruļas slinger, patruļas ķepu, playarts galīgā redakcija, rocky patruļas dino glābšanas.

    €33.08
  • Zīmola Nosaukums: NAV

Spēle, kas Kucēns patrol (ĶEPU Patrol) plaša autostāvvieta

Liela autostāvvieta ar varoņi "Ķepa Patrol" sniegs jūsu bērna pilnu sajūsmu!Pēc tam visi, tas ir tikai 4 rakstzīmes mašīnas, no kurām iepakojumā jūs atradīsiet Rocky, Marshal, krepa, un braucējs, kā arī dizaineru 60 izturīgs daļas, kas izgatavoti no augstas kvalitātes plastmasas!

Spēles komplektu pilnīgi kopijas, autostāvvieta no veida animācijas sērija, kas bērniem patīk, un pat pieaugušos, "Kucēns patruļas." Komplekts ietver skaitļus par kucēniem, kas sēž mašīnas, no kurām glābējiem nav izvilkta.Tur ir helikopters pad, lifts, kas var samazināt ar automašīnām uz leju un uzaudzis, apaļa, un tieši cēlušās un autostāvvietas.Iekļauti arī kvalitātes uzlīmes.

Autostāvvieta stacijas lieliski attīsta bērna iztēli un izdomu, un, turklāt, paplašina redzesloku un veicina smalko motoriku.

Ar lielu autostāvvietu, jūsu mazulim būs jautri un interesanti.Jūs varat iegādāties rotaļlietas par vietnes tiešsaistes veikalā saimox.ru.Labāko cenas un kvalitātes attiecība!Piegāde ir iespējama Pēterburgas, Maskavas un Krievijas (izmaksas ir virs).

Coreysawyer2020-12-18
"Delivery within 3 days by sdek. All the whole, the packing is not crumpled, additionally wrapped with cardboard. Thank you!"
Stasya Ua12021-01-07
"Super, the child is very pleased, it came quickly"
Aasekjmadsen2021-01-03
"Looks like in the picture, but the quality of the performance leaves much to be desired. Cheap plastic... In the set of 4 dogs, one of which is just for "beauty" since she does not have wheels"
Ira Kolesova 712021-01-03
"Everything is cool, fast, clear. Very satisfied with the service and the goods! We will address more, of course! Well done!!!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti