5GAB Sadzīves Noslēgtā Vakuuma Gaisa Kompresora Svaigo Pārtikas produktu Uzglabāšanas Soma Svaigumu Aizsardzības Iepakojuma Maisiņi Pārtikas Vakuuma Sealer Iepakojums

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: putu maisiņš, burbulis maisiņš, piena paku, gaisa spilvenu paketi, vannas istaba radio, gaisa audi, burbulis pack, gaisa pakete, packag, glitter lapa.

    €2.67 €3.99
  • Modeļa Numurs: Glabāšanas soma
  • Materiāls: PP

Produkta Apraksts:

1. 100% pavisam jaunu kvalitāti.

2. Augstas kvalitātes blīvējuma darbību-strong double rāvējslēdzēji nodrošinātu zīmogs, un izturīgs daudzslāņu materiāls saglabā visas pārtikas, svaigi, 5 dienas, vai pat ilgāk.

3. Katru ērti pārtikas vakuuma roņu sistēma ir atkārtoti noslēgšanas gaļa, dārzeņi, uzkodas, graudu un augļu utt.lai saglabātu to ilgāk.To var izmantot atkārtoti atkal un atkal.Šīs vakuuma roņu somas ir augstas kvalitātes, bet ir arī lēti, un jums ir jābūt viņiem.Noklikšķiniet kreiso peles pogu un pievienot to grozam, tad jums piederēs viņiem.

4. Videi Draudzīgs - lai Noņemtu kaitīgu gaisu no jebkuras saldētava vakuuma roņu uzglabāšanas soma, un novērst dzesēšanas kamerā degšanas procesā, tādējādi ietaupot dabas garšvielas un kodināšanas iekārtas pārtikas ātrāk.Un tas palīdz samazināt dedzināšana un atkritumu no ledusskapja un tur svaigumu visas pārtikas.

5. Šo darbu var izdarīt dažu sekunžu laikā, un to var izmantot atkārtoti atkal, piemērots ēdiens svaigi ilgāku laiku.Dizains un sapratni, tas ir vieglāk paņemt pārtiku.Tas ir droši, ja somas ir saldēta, kas atbilst jūsu ikdienas prasības.

6. Stiprināt rāvējslēdzēju, lai nodrošinātu tās blīvējuma darbību, un izplūdes gaisu ar rokas sūkni caur vārstu ( ieskaitot sūkni )

Produkta Parametri:

1. Atvērtā Metode: rāvējslēdzējs

2. Materiāls: PA, PE

3. Izmēri ( Apm. ): set 5 /5 gab., kas satur 5 dažādus izmērus

21 *22 cm / 8.27 * 8.66 collas

22 * 34 cm / 8.66 * 13.39 collas

26 * 28 cm / 10.24 * 11.02 collas

26 * 34 cm / 10.24 * 13.39 collas

30 * 34 cm / 11.81 * 13.39 collas

4. Krāsa: caurspīdīga + zila

5. Daudzums: komplekts 5 /5 gab

Piezīme:

1. Mērvienību Pārveidošana: 1cm = 10mm = 0.39 collas

2. Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

3. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3mm izmērs kļūdas.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, ka pirms pirkšanas.

4. Ņemot vērā atšķirības starp dažādām parāda, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par sapratni!

Iepakojuma Saraksts:

5 * vakuuma uzglabāšanas maisi ( citi aksesuāri, kā parādīts attēlā nav iekļautas )

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti