3 in 1 Ātrās Uzlādes Kabelis Neilona Pītā Vairākas USB Vads ar C Tipa/ Zibens/Micro USB Pieslēgvieta iPhone /Galaxy S8

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mp4, anker iphone lightning kabelis, spilgti lightning kabelis, box ip, bluetooth mp4, 8pin kamera, iphone zibens tv kabelis, oem lightning kabelis, xh254, a1465 macbook air ekrāns.

    €7.80
  • Posteņa Nosaukums: Foxsun 3-in-1 USB Uzlādes Kabelis
  • USB Tips: STANDARTA
  • Micro USB Interfeiss: Samsung 4. Piezīme J7 Pro Xiaomi Redmi Piezīme 3 4 Huawei
  • Funkcijas: Atgriezeniska,3 in 1
  • Izmantošana: galda, rakstāmgalda, guļamistabas, biroja, mājas, ceļojumi,viesnīcas,kafejnīca
  • kabeļu materiālu: alluminum sakausējums, neilons, tīra vara stieple,spēcīgs,nav viegli saliekt
  • Zīmola Nosaukums: FOXSUN
  • USB Tipa Interfeiss C: Par Samusng Galaxy S8 S9 Plus Xiaomi Mi 5 6 8 Oneplus Huawei P20
  • Kabelis Piemērots: ISO / C Tips / Micro USB Interfeisa Ierīces
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgs: Kabeļu iOS 9 10 11 12 & USB Type-C & Android Micro USB Tālruni
  • Modeļa Numurs: 3 in 1 Ātrās Uzlādes Kabelis
  • Veids: All-in-One
  • Kabeļa krāsa: melna/sarkana/zila/debess zils/brūns
  • Iepakojums: Jā
  • 8 Pin Interfeisu: IPhone Xs Max XR X 8 7 6s 6Plus SE iPad
  • Garums: 1.2 m
  • Komplektā: Komplektā 1

3 in 1 Ātrās Uzlādes Kabelis Neilona Pītā Vairākas USB Vads ar C Tipa/ Zibens/Micro USB Pieslēgvieta iPhone/ipad /Samsung Galaxy S8 S9 /Huawei P20

Produkta funkcijas [3-in-1 Dizaina]:3 in 1 USB Uzlādes Kabelis (Micro USB Pieslēgvieta, 8 Pin Lightning, un C Tipa)padara kabeļu plaši savietojamām ierīcēm ar IOS (iPhone, iPad, Android viedtālruņi un C Tipa mobilo telefonu ierīces, tajā pašā laikā.nav nepieciešams, lai veiktu aptuveni dažādi kabeļi ar visu laiku.

[Apple MFi Sertificēts] : 3 1 Lightning kabelis ar Apple Atļauju Mikroshēmojumu, Kas ir ātrgaitas iPhone Uzlādes Kabeli ar stabilu un efektīvu izejas strāvu un Nav Kļūdas Ziņojums Liecina Ārā .Nodrošina 100% saderību ar jebkuru Zibens ierīci.

[Premium Quality]: Kompakta, siltumu, izturīgs, nerūsējošā tērauda savienotājs galvas slots, viegli un vienmērīgi, un nesaņems zaudēt vai izkrist no jūsu ierīcēm, kā jūsu normālā mikro kabeļi.Izturīga un Juceklis-bezmaksas Neilona auduma pīts USB vads ar Alumīnija Savienotājs var būt 10000+ lieces testu.

[Perfekta Saderība] :Plaši ir savietojams gan ar Apple un Android ierīcēm, piemēram, iPhone 7/ 7 plus 6/6 plus, iPhone 5/5s/SE, iPad Mini, iPad Air/Pro, iPod touch 5, Nano 7, Google Nexus, Samsung Galaxy Tab/Piezīme, HTC, Motorola, Amazon Iekurt, Iekurt Uguni, Nokia, LG, HP, Sony, Blackberry, un vairāk.

[Ko jums]:Extra-ilgi 3.9 ft/1.2 m 3 in 1 usb vads,kuru var baudīt brīvību, lai varētu izmantot ierīci; Profesionālā tehniskā atbalsta un vienmēr ir patīkami, klientu apkalpošanu.Rūpniecības vadošo 18 mēnešu garantija nodrošina ilgstošu prieku par pirkumu.

FOXSUN Izdomu Dizains

3 in 1 multi-uzlādes kabelis, ir 3 dažādi uzlādes savienotājs, 1 vadu var apmierinātu jūsu ikdienas ierīces uzlādes vajadzībām, kad jūs dodaties garā ceļojumā, birojā, automašīnā vai mājās, kas padara jūsu dzīvi ērtāku, gudrs, un modē.Silts padomi: Kad jūs maksa 3 mobilos sakarus, un tajā pašā laikā, mēs iesakām jums izmantot uzlādes adaptera izejas strāva virs 2A; kad jūs maksa 2 mobilajiem telefoniem un iPad 1, tajā pašā laikā, lūdzu, izmantojiet uzlādes adaptera izejas strāva virs 2.1 A. Piezīme: Tikai Lightning Portu, var izmantot Datu pārraidei Saderīgs ar: -8 Pin Zibens iPhone 5 / 5S / 6 / 6 Plus / 6S / 6S Plus / SE / 7 / 7 Plus & iPad / iPad / iPad Pro -USB Micro Android Telefoniem un Windows tālruņus,planšetdatorus,Bezvadu ierīces, USB C Tipa Apple Jaunā MacBook 12 Collu, Līdz 2015. Google Chromebook Pixel / Pikseļu C, Samsung Galaxy S8 / S8 Plus, Google Pikseļu / Pikseļu XL, Google Nexus 5X / 6P, Huawei P9 / P9 Plus, kas HTC ir 10 un vairāk.Pastiprināta Vadu triple-iztvaicētāja dizains, tas vairāk uzmanības pievērš nostiprināšana, vadu.Ar smalku kokvilnas vadiem, līnijas, ķermenis ir kompakti izlīdzinājās, izturīgs un nav viegli lauzt.Palielināta Izturība Kabeli tiek pastiprināta ar augstas kvalitātes Kokvilnas, neilona, lai dod neticamu spēku, Ātrumu-līdz Treknrakstā Kodols Ar bold augstas kvalitātes alvotas vara stieples kodols,tas ir spēcīgs maksas pārsūtīšanas veiktspēja,kas paātrina uzlādi, izmantojot 30% Neilona Pīts Kabelis, Viegli saliekt,kas stiepjas izturīgs.Atbrīvoties no mudžeklī nepatikšanas uzmākties. 2.1 ātrgaitas uzlādes Tas atbalsta 2.1 maksas, lai dotu savu 3 ierīcēm, vairāk ātri uzlādēt, tajā pašā laikā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti