4 GAB. Sienas Āķi Vakuuma piesūcekni, Iesūkšanas Āķis Virtuves, Vannas istabas atslēgu Turētāju Uzglabāšanas Somiņā Pakaramie Āķi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kods kauss, āķis vakuuma, putekļsūcēja palīdzību silīcija turētājs, palodzes apdare, 2007. gada ford mustang, gopro ar putekļsūcēja palīdzību turētājs, virtuves katlā pannas vāks apvalks, tīrīšanas audums plaukts, dimanta plauktā, kolektora kauss.

    €20.81
  • Materiāls: ABS
  • Modeļa Numurs: AW567
  • Izmantošana: Apģērbi
  • Veids: Āķi & Sliedēm
  • Iezīme: Noliktavā
  • Zīmola Nosaukums: taili

Laipni lūdzam TAILI

Mēs esam liels uzņēmums Ķīnā gandrīz 15 gadus, mums ir mūsu pašu profesionāli dizaineri un rūpnīcas .Tajā pašā laikā,Mēs esam piegādātāji Carrefour un Wal-Mart.Produkta kvalitāte ir mūsu izdzīvošanas grāmatu, arī ir izejas punkts mūsu sadarbība ar jums.

Visi produkts ir noliktavā.Pēc jūsu veiksmīgu maksājumu, mēs kuģis no objekta 48 stundu laikā.Jo ātrāk jūs maksājat, jo ātrāk jūs varat saņemt preces.JAUNĀ VEIKALA ATVĒRŠANU 50% ATLAIDE TIKAI 3 DIENAS!!Funkcijas: 1. Spēcīgu Saimniecību Jaudu.Var piekārt 5KG.Tā nav problēma, lai piekārt diviem pilna izmēra mitru dvieli. 2. Praktiski & Ūdensizturīgs.Var izmantot mitrās telpās. 3. Nav Instrumentu, Nekādas Urbšanas, Nekādas Skrūves, Bez Caurumiem.Vienkārši stāvoklī uz gludas virsmas, izdarīt spiedienu. 4. Viegli Noteikt.Tas ir ļoti ērti, lai īrēt dzīvokli, cilvēku dodas bieži.Vienkārši atskrūvējiet piesūcekni un veikt āķa.Dažu minūšu laikā notiek jauno atrašanās vietu. 5. Pieteikums: Guļamistabas, Vannas istabas, Virtuve un Vairāk!Specifikācijas: 1. Materiāla Tips: Plastmasas 2. Izmērs: 4.3*6.4*11.5 cm 3. Krāsa: balta Iepakojums Iekļauti: 4 Vienību Izmantošanu Piezīme: 1. Parasti gludas flīžu virsmas, šī āķa var turēt līdz 5kg.

2. Lūdzu, notīriet līmes virsmas ar ūdeni, ja tā ir putekļu klāta, pirms pārvietot āķa. 3. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka somas ir tas pats, kā parādīts attēlā.Visi no tiem ir pārņēma paši.Paldies!

Pievērsiet uzmanību:

ja jūsu āķis nevar strādāt labi, plaese, sazinieties ar mums.Varbūt y ou netiek izmantots āķis pareizi.Mēs jums parādīsim, pareiza āķa.

Pareizi, āķis izmantot: 1 , notīriet virsmu, un sargājiet to no mitruma.

2,noņemiet vāciņu un pēc tam nospiediet taustiņu āķis, uz sienas.

3,Mēģiniet, lai pārbaudītu, vai tā ir stabila vai nav ar savu roku.

4,Mazgāt lipīgās virsmas ar ūdeni, kad tas ir netīrs.

Nav jūsu āķi piesūcekņus palikt pie sienas uz ilgu laiku?Tas ir tikai dažas dienas pirms piesūcekni pārstāj darboties?

Mēs piedāvājam vienu no labākajiem vakuuma sūknēšanas sistēmas montāža - Super Suctionfix.Jums nav gatavojas, lai nav jāuztraucas, ka noteikšana ir pietiekami spēcīga tagad.Laika pārbaudīta sistēma, kas ir viens no labākajiem konkurentu vidū un tur slodze apmēram 22 lbs.

Ja jūs īrējat dzīvokli vai pārvietot bieži, un saimnieks neļauj urbšanas sienas piesprādzēt dvieļu pakaramie, ka jums ir nepieciešams, tad mūsu produkts ir tikai jums.Jums ir pilnīgi neatkarīgs, un var pievienot mūsu āķis, uz piesūcekni, kur vien vēlaties, un ņemt to ar jums, kad jūs iet ārā.

Sūkšanas vislabāk uz keramikas flīzes, stikls, spogulis, nerūsējošā tērauda, akrila, plastmasas, lamināta un jebkuras neporaina gludām virsmām.

Mēs esam pārliecināti par mūsu produktu, tāpēc mēs garantējam 100% kompensāciju naudas jūs iztērējāt, ja noteikšanu, ir pietiekami spēcīga, lai jūs, vai jums nepatīk materiālu kvalitāti.

Mēs apņēmāmies kopējā klientu apmierinātība, un vēlamies jums sniegt labāko tiešsaistes iepirkšanās pieredzi.Ja kādu iemeslu dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, vai mūsu pakalpojumu, lūdzu, dariet mums zināt pirms atvaļinājuma fiziska vai negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.

FQA: 1.Ja tranzīta precēm, kas tiek zaudēta.

Neuztraucieties!Sazinies ar mums un mēs nosūtīsim jaunu, lai jums!

2.Ja prece jums saņemt ir bojāta vai nepilnīga.Neuztraucieties!Nosūtīt attēlu, ko jūs saņemat, lai mūs,mēs nosūtīsim jaunu, lai jums!

3.100% naudu atpakaļ garantiju gandarījumu!

No meistarība, lai funkciju, lai kaut kas cits, mēs vēlamies, lai jūs būtu pilnīgi laimīgs, - vai arī jūs varat atgriezties Āķi, un mēs atmaksāsim jūsu naudu!Jūs uzņemties nekādu risku, pasūtot šodien!

Zangetzu 17032020-11-29
"The order was placed by me and paid. But the seller never sent it to me. Instead, he returned the money without my consent and explanation. The seller did not answer my questions about this. I don't know what happened."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti