YSYOGL DIY Rokas Instrumentu Paintless Dent Remonts Rīku komplekts Tilta Noņemšanas airētājs pats par sevi 20W Karstā Kausējuma Līme Stick Līmi Bedri Cilnes Auto Virsbūves Remonts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pdr stienis, pdr tools noņemšanai iespiedumi paintless dent, paintless remonts, paintless dent remonts, airētājs pats par sevi rīks, auto airētājs pats par sevi, dent remonts līme, bedri remonta komplekts, par airētājs pats par sevi, auto airētājs pats par sevi.

    €9.93 €15.05
  • Zīmola Nosaukums: GISAEV
  • funkcija 3: Tilts Airētājs Pats Par Sevi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls 1: Alumīnija un plastmasas
  • materiāla 2: plastmasas & alumīnija&
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Darba powe: 20W
  • Veids: Auto dent remonts/ paintles

Remonts Iespiedumi specifikācija: Materiāls: Alumīnijs un Plastmasa Izmēri: 20-35MM Krāsa: Melna un Skaida Tips: Auto dent remonts/ paintless dent remonts instrumenti Līmes pistoli specifikācija : Materiāls: plastmasa alumīnija PTC keramikas Darba jauda: 20W Darba spriegums: 100-240V Frekvence: 50-60Hz Termostats Darbības temperatūra: 140 ~ 240 ° Sprauslas diametrs: 1.3 mm Uzgaļa materiāls: Alumīnija iesildīšanās laiks: 3-5 minūtes Kabeļa garums: 140cm Izmērs: 12.9*11.2*2.98 cm Krāsas: Zila, Kā Remonts Iespiedumi: 1. Tīru bedri atrašanās vietu ar alkoholu un auduma. 2. Pievienojiet līmes pistoli (ar līmi stick) un gaidīt 3-5 minūtes (ja jums nav līmes pistoli, mēs iesakām iegādāties vienu) 3. Izvēlēties pareizo melno bedri cilnēm un piemērot līmi uz cilnes. ( izmantojiet lielāku bedri cilnes lielāku iespiedumi) 4. Attiecas uz bedri cilni pa bedri atrašanās vietu. 5. Novietojiet melnās cilnes ar paintless dent remonts tilts skrūvju caurumiem.Aizskrūvēt cilnes un savelciet, līdz neliela bedre tiek saremontēta. 6. Twist off riekstu un veikt velkot tilta.Lietot alkoholu un gumijas skrāpi, lai tīrīt atlikušo līmi Piezīme: 1.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2.Lūdzu, ļauj 1-5mm novirze, jo manuāla mērīšana.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti