Vintage Ādas Flip Case For Samsung galaxy Piezīme plus 10 8 9 Seifs Noņemams magnētisko uz lietu samsung S8 S9 S10 S20 +

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 8 vāciņu, jostas gadījumā, ņemiet vērā, 8, gadījumā, seifs, aifon 7 stikla, samsung galaxy s9 plu, ja piezīme, ifon x, uag, 8 piezīme, j36.

    €11.26
  • Saderīgas Samsung Modelis: Galaxy S20 Ultra
  • Zīmola Nosaukums: YMNLCX
  • Funkcijas: Netīrumu izturīgs
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Veids: "Seifa Lieta
  • Dizains: Vienkāršā

Kuģniecības>>> Mēs kuģis 2-3 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas (izņemot brīvdienas un svētku dienas), lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, Atopija.lv Standarta Kuģniecības un Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts,Divu veidu loģistika, nejauši nosūtītas, nodrošina pilnu sekošanas informāciju.Atgriešanās un valūtas politika >>> Ja ir kādi preču trūkumiem, mēs pieņemam peļņu un apmaiņu, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 15 dienu laikā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar labu apkalpošanu un patīkamu iepirkšanās pieredzi.Atsauksmēm>>> Cienījamie klienti, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, dod mums pozitīvu atsauksmju, mēs būtu pateicīgi, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Produkta Apraksts>>> *100% oriģināls Augstas kvalitātes CaseMe Zīmolu. *Magnētiskā uz lietu, unikālas metāla logo. *Augstas kvalitātes Retro PU Ādas + Soft TPU. *Seifa pārsegu, ar kartes turētāju, kronšteinu tipa, 2-in-1 Noņemams Dizains. *Aizsargāt jūsu tālruni no nejaušas pilieni, izciļņiem vai netīrumiem. *Visas kontrole un laika nišas ir pilnībā pieejama. *Ideāls fit Samsung mobilo tālruni, justies labi, pilnu ķermeņa aizsardzību.Piezīme >>> Pircēji lūdzu, ņemiet vērā, ka, vairāki modeļi tiek augšupielādēti kopā.Lūdzu, izvēlieties modeli, kas atbilst jūsu mobilo tālruni materiālu iespējas.Mēs kuģis pēc jūsu izvēles.Kad nosūtītas, mēs nevarēsim pieņemt strīda par to, ka esat izvēlējušies nepareizo modeli.Paldies par sapratni!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti