Youpin SWDK Bezvadu Elektriskā Mop Mitrā Un Sausā Daudzfunkcionāls Tīrāku Integrētu Ūdens Tvertne, Nepārtraukta Akumulatoru Dzīves Skruberi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: deerma xiaomi, krāsns tīrītājs, mop swdk, dzīves robots, tvaika krāsns tīrītājs, paklāju tīrītājs vakuuma, roborock s5, apkopēja swdk d260, grīdas mop, swdk.

    €218.63 €312.32
  • Spriegums (V): 100-240V
  • Putekļu Kastes Tilpums (L): 0.5 L
  • LCD: Jā
  • Sertifikācija: ROHS
  • Zīmola Nosaukums: Deerma
  • Modeļa Numurs: Uz dd1
  • Tīrīšanas Maršruts: Izlases Veida
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Turbo Birste: No
  • Vadu Garums (m): Bezvadu
  • Putekļu Uzglabāšanas Veids: Putekļu Box/Putekļu Kausu
  • Filtra Veids: Citi
  • Akumulatoru Dzīves: 40 minūtes
  • Jauda (W): <500W
  • Laiks Rezervāciju: No
  • Funkcijas: Mitrā un Sausā
  • Uzstādīšana: Rokas
  • Soma Vai Bezmaisa: Bezmaisa
  • Tālvadības Pults: No
  • Īpašas Sūkšanas Uzgalis: Tvaika Uzgalis

Iezīmes: * SWDK uz dd1 Slapjš elektriskā mop funkcijas, noslaukot traipu, pašattīrīšanās. * 250ml notekūdeņu atgūšanas.Atbrīvošanas tīru ūdeni vienmērīgi.Rullīšu birste pašattīrīšanās. * Integrēta ūdens attīrīšana un notekūdeņu dual ūdens tvertni dizains Labs, netīrā ūdens tvertnēm, kuras ir apvienotas vienā. * Tīrīšanas suka galvas rotē ar lielu ātrumu, pie 400 apgr./min.Dziļi noņemt traipus no zemes. * Izcilu trokšņu samazināšanas tehnoloģija.Sējums ir tikpat zemas kā 65 decibelus, darba laikā. * 2200mAh lielu litija baterijas, 45 minūtes ilgs baterijas darbības laiks * Intīmo detaļu dizains, Izliektu rokturi.Integrētu slēdzi.Ergonomisks dizains.Parametrs: Produkta Nosaukums: suwodika mikro slapjš elektriskā mop Produkts modelis: uz dd1 Produkta izmērs: 304 * 250 * 1220mm Produkta neto svars: 2.5 kg Nominālā strāva: 5A Ritošā ātrums: 400 ± 10% R / min Darba troksnis: 67db Ūdens tvertnes tilpums: 400 ml Notekūdeņu tvertnes tilpums: 250ml Akumulators: nominālā jauda 2200mAh Uzlādes laiks: apmēram 3 stundas Darba laiks: apmēram 25 minūtes Piezīmes: Ir Xiaomi Ekoloģiskās Ķēdes Uzņēmuma Zīmolu,Nav Nekādu Xiaomi Logo Vai Mi Logo Uz Tā, Paldies Par Jūsu Laipni Izpratni.Iepakojumā: 1*suwodika mikro slapjš elektriskā mop

SLAPJŠ ELEKTRISKĀ MOP Self-rullīšu tīrīšanas birste, Integrētas notekūdeņu tankHigh frekvences tīrīšanas Ilgs akumulatora darbības laiks

Lielisku spēju lam, kas atbild par grīdas tīrīšana SWDK mikro-slapjš elektriskā mop funkcijas noslaukot andself-tīrīšana, augstas frekvences tīrīšanas, un ilgstošu batterylife.Tas aizstāj laikietilpīga un darbietilpīga traditionalmethod, noslaukot grīdas, un situācija atkārtotas mazgāšanas,ūdens un netīras rokas.Es dominēt zemes, mājsaimniecības darbi ir vieglāk

"Pašattīrīšanās" tehnoloģiju Vienlaicīgas tīrīšanas un pašattīrīšanās Tas izdala tīru ūdeni ar konstantu ātrumu un slapjš mopping visu thetime, un tas ir aprīkots ar dezinfekcijas skrāpi apakšā fizelāžas bloķēt notekūdeņu, ko izraisa navi brushcleaning laikā.Bet absorbē zemes, kanalizācijas, tīrs ūdens ispoured uz rullīti, otu, lai tīru pati, tā, ka slapjš rollerbrush vienmēr mopi grīdas tīras.

Dažādi traipi, noslaukiet to, Vai tā ir dzīvojamā istaba, sausas pēdas vai sulu un soupspilled no ēdamistaba, jūs varat izmantot SWDK nedaudz dampelectric mop tīrīt to visu uzreiz.

Dizains integrētu dubultā ūdens tvertne tīrīšanas un kanalizācijas notekūdeņu tvertnēm, kas ir apvienotas vienā, un theinstallation, demontāža un tīrīšana notiek vienā tvertnē.

400RPM Roll suku augstas frekvences slapjš mopping tīrīšanas suka galvas griežas ar lielu ātrumu, pie 400 revolutionsper minūti, pilnībā sazinoties zemes, dziļi dzēšana traipus, kas pievienots zemes, un uzkopšanas efektīvi, neatstājot zīmes.

Zems trokšņu līmenis 67dB Lielisku trokšņu samazināšanas tehnoloģija, to apjoms ir tik zemas, kā 67decibels, kad darba, un jūs varat runāt klusi, lai baudīt eachcleaning laikā.

Tīru gar grīdas Stūra, neļaujiet to iet, sienas, grīdas birste montāža ir kvadrātveida dizains.Priekšā andsides varat būt pilnīgi aprīkotas pie sienas.Aprīkota ar ātrgaitas rotācijas rullīšu suka, to var tīrīt gar malām withfewer miris stūriem un nekad garām katru collu no vietas mājās.

Intīmo bāzes tīrīšanas režīms ar Vienu pogu tīrīšanas funkcija režīms, viegli darboties, pievienot cleanwater uz bāzi, izlietne, vieta mop uz bāzi, un sākt thebutton, lai sāktu valstī bez rokasgrāmata mazgāšanas, un sewagewill tiks pārstrādātas notekūdeņu tvertnes, ietaupot laiku un jāuztraucas.

Self-orientētu bezvadu dizaina Bērni var viegli kontrolēt humanizēts stāvus ķermenis ir aprīkots ar mehānisko braukt thebody, lai pārvietotos uz priekšu.Tas ir, izmantojot bezvadu savienojumu, paredzēti, un var darbināt ar vienu roku velciet uz zemes kā suns.Universaljoint dizains, viegli panākt, lai zem galda un krēsla, dīvāna apakšas,var būt elastīgāki, ja sastopas ar šķēršļiem, un tīrīšana ir vienkāršāka.

25 minūšu akumulatora dzīves Visu māju tīrīšana, netiek pārtraukta Izvēlēties 2200mAh lielas ietilpības litija baterijas, uzlādējiet to vienu reizi, itcan pēdējais 25 minūtes, un akumulatora ekspluatācijas ilgums ir ilgstoša, whichcan atbilst tīrīšanas vajadzībām, mazie un vidējie dzīvokļi vienā reizē

Produkta Informācija

Izliekto rokturi slēdža

Ergonomisks designKey start-stop slēdzis

LED baterijas indikators

Trīs tīkla akumulatora displayReal-laika kontroles pilnvaras

patēriņš

Noņemams ūdens tvertne

Viegli izjaukt,tīrīt un pievienot ūdens

Vertikālā storageAt pašā laikā, ieslēdziet rollerbrush sekundārā tīrīšana

Tranmaxim22021-01-08
"Excellent produit, excellent service client , par contre j’ai du payer une taxe de douane de 35€ pour récupérer mon colis "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti