CREE XHP70.2 32W LED 4022LM 6V četras žetonu metināšanas 20mm vara pcb DTP plāksnes Ultra-high brightness galvas lampas auto spuldzes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cree vadītāja xhp70, apvidus utv, Cree, led pcb, xhp70, jkk90, kuģa pcb led, cree cxa, cree led, xhp35.

    €10.84
  • Spriegums: 6V
  • Pašreizējo: No
  • Vienuma Tips: Bumbu
  • Sertifikācija: CCC
  • Modeļa Numurs: XHP70.2

CREE XHP70.2 32W LED 4022LM 6V četras žetonu metināšanas 20mm vara pcb DTP plāksnes Ultra-high brightness galvas lampas auto spuldzes CREE XHP70.2 6V 32W LED Avotu Ar 20mm Vara Bāzes, Mainot Darbības, lai Radikāli Zemāku Sistēmas Izmaksas, kas Darbināmi ar Cree ' s revolucionāro SC5 Technology™ Platformas, XLamp XHP70 LED ir loceklis Cree Extreme High Power (XHP) klases gaismas Diodes, kas pārdefinē gaismas plūsmas blīvums un uzticamība radikāli samazināt sistēmas izmaksas līdz pat 40 procentiem.Pie maksimālās strāvas, XHP70 LED nodrošina divreiz lielāku gaismas atdevi nozares spilgtākajām vienu-die LED, XLamp MK-R LED, līdzīgā lūmeniem uz vatu, un, nepalielinot kopuma nospiedumu.Ar XHP70 LED arī sasniedz ilgāks kalpošanas laiks ir augstāka darba temperatūra.Kopējais rezultāts ir ievērojami mazāks, termiskās, mehāniskās un optiskās izmaksas sistēmas līmenī.

Izmērs

7 x 7 mm

Produkta Iespējas

6 V

12 V

Augstas CRI

Maksimālais Disku Pašreizējo

4.8 A (6 V)

2.4. (12 V)

Maksimālā Jauda

32 W

Maksimālā Atdeve pēc Dalītāju Nosacījumi

150 lm/W

Tipisks Uz Priekšu Spriegums

5.8 V Balts @ 2100 mA (6 V)

11.6 V Balts @ 1050 mA (12 V)

Maksimālais Atpakaļgaitas Spriegums

-5 V

Skatīšanās Leņķis

120 °

Maksimālais Pievades Temperatūra

150 °C

Dalītāju

85°C

ANSI

2 - 3 - un 5-Solis EasyWhite®

Maksimālais ESD Izturēt Spriegumu

8000 V (HBM uz Mil-Std-883D)

Reflow Solderable

Jā - JEDEC J-STD-020C - saderīgu

REACH-Atbilst

RoHS-Compliant

UL-Atzīta

Jā - 4. Līmenis Būra Atlīdzību

Ekspress pārvadājumi, instrukcijas un Atsauksmes: (1), Lūdzu, izlasiet mūsu preci specifikācijas iepriekš rūpīgi un apstiprina, ka ir tas, kas jums nepieciešams. (2) Jūs parunā ar mums tiešsaistē vai atstājiet ziņu šeit par jebkuru jautājumu, kas mūsu objektu, piegādes termiņu un cenu. (3) Ja dažas papildu prasība par mūsu objektus, lūdzu, nekautrējieties lūgt mūs.Daži paziņojumi par kuģniecības: (1) Atopija.lv Standarta Piegāde piegādes laiks ir apmēram 15-45 dienu (daži ir nepieciešams aptuveni 60 dienas), lūdzu, lūdzu, esiet nedaudz pacietīgi, kamēr gaida savu zemes gabalu. (2) Jūs apsvērt arī citus Express (UPS, DHL, FedEx, TNT, vai EMS) 2 8 dienām piegādāts. (3) Lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz, ja ir kādas aberrant pastu. (4) Lūdzu sūtīt mums savus ierosinājumus, kā jūs zināt, kaut ko labāku, nekā mums.Mēs novērtējam jūsu labas idejas. (5) Ja jūs cena mūsu Atopija.lv Standarta Piegāde bezmaksas piegāde posteņiem, mēs TIKAI transporta, izmantojot Atopija.lv Standarta Piegāde.Mēs varētu veikt savus pienākumus pats kā tas, ko mēs esam vienojušies. (6) Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. (7) Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi, bet ne jebkuras nepamatotas prasības, lūdzu.Svarīgs Paziņojums Klientiem vajadzētu būt pārliecināts, vai ar to valstīm ir atļauts importēt Šo produktu pērk.Ja neesat pārliecināts par to, vai jūsu valstī ļauj šāda veida produktus, mēs iesakām jums sazināties ar pasūtījuma apstiprinājumu.Mēs neesam atbildīgi par zaudējumiem sakarā ar muitas konfiskācijas.Kvalitātes kontrole: 1) Mēs pārbaudīt katru preci pirms nosūtīšanas, lai nodrošinātu, ka tie ir labā stāvoklī. (2) Kā pieredzējis piegādātājs mēs pakete preces kartona kaste ar EPE, kas varētu novērst jūsu vienumus no kādu negaidītu zaudējumu efektīvi piegādes laikā. (3) piedāvājam jums ātra piegāde, parasti ap 3 dienas sagatavošanā.Tas ir aptuvenais laiks, jūsu sūtījuma datiem, varētu būt līdz pat jūsu īpašiem pasūtījumiem. (4) Mēs vēlētos, lai jūs zināt izsekošanas numuru pēc tam, kad mēs esam snieguši savu produktu.Atsauksmes/dienesta Pakāpe mūsu pakalpojumi: Pls mūs atstāt savu komentāru par mūsu produktiem, un ekspluatācijā pēc tam, kad esat saņēmuši jūsu produktiem; tas mums palīdzēs labāk nākotnē.Mēs rezerves nekādas pūles, lai uzlabotu mūsu visu sistēmu, lai apmierinātu visas mūsu veida klientiem.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti