JK560S Walkie-talkie Frekvenču Counter Detektoru Lasītājs 1-30w 100-520mhz CTCSS/DCS Metru Jaudas Mērījumu Pārvades Savienotājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hytera radio, yaesu ft, hytera pd785, pet rfid lasītājs, 10pin savienotājs, yeasu jauda, yeasu maize, radio skenēšana, ctcss dcs, gy561.

    €24.08
  • Savienojums: Rakstāmgalda
  • Izmantošana: Komutācijas
  • Produkcijas Veids: NAV
  • Izejas spriegums: NAV

Iezīmes: - Modelis: JK560S - Frekvences solis : 200K (digitālā radio signāla), 1K, 100Hz. - Testēšanas attālums : UHF : 8m, VHF : 5m. - Testēšanas diapazons : 100-520MHZ - Antena : izvelkot antenu - Baterija : 9V 6F22 (Paziņojums: baterija nav iekļauta) - Auto power off laiks : 1 min. (izņemot digitālā signāla pārnesums) - Darbība : tikai viena poga, ar visām funkcijām, Mini frekvences skaitītājs teica frekvenču counter var nepārtraukti testa analogo radio signālu (margas, radio, mobilā tālruņa, utt) un ciparu radio signālu, lai parādītu frekvenču parametru, ar signāla stiprumu.Tas ir labākie līdzekļi, lai signāla testēšanas un radio uzturēšanu.Frekvences solis : 200k (digitālā radio signāla), 1k, 100Hz.Testēšanas attālums: UHF: 8m, VHF: 5m.Testēšanas diapazons: 100-520MHZ Antena: izvelkot antenu Baterija: 9V 6F22 Automātiska izslēgšanās laiks-2 min. (izņemot digitālo signālu, zvejas rīkiem) Darbība: tikai viena poga, ar visām funkcijām.1. nospiežot uz ieslēgt sveikt--atlaidiet pogu, atgriezties neizslēdzot režīms |--nepārtraukti nospiežot izvēlēties 200k solis—atbrīvošanas pogu , 200k režīmā ciparu radio |--nepārtraukti nospiežot izvēlēties 1k solis -- atbrīvošanas pogu , 1k režīmā, lai ātrāk testēšanas |--nepārtraukti nospiežot izvēlēties 100Hz solis - atbrīvošanas pogu, 100Hz režīmā precīza testēšana --nepārtraukti nospiežot ieslēgts (1k vai 100 hz režīms), ieslēgta (200k režīmā)| ātri nospiediet un atlaidiet normālu nospiežot taustiņu, lai bloķētu ekrānu "Bye Bye" vēlreiz ātri nospiediet un atlaidiet atlaidiet pogu, pēc tam izslēdziet.ekrāna atbloķēšana, pastāvīgi nospiežot uz 2 sec vai vairāk parādīt "Atā, Atā" atlaidiet pogu, pēc tam izslēdziet.Kuģniecības Laiks Padomus:

Visi pakete nosūtīta uz norādīto E-paketes vai POSTNL ierakstītā pasta kuģis metodi.izmantojot izsekošanas numuru var sekot pakete status.tas ir drošības drošu kravas.Kuģniecības laiks ir apmēram 15--45 dienām.Kā rezultātā dažādu valstu, politikas un laika apstākļu un citu iemeslu dēļ.nosūtīt atšķirīga valsts ,kuģniecības laiks būs atšķirīgs.Ir kādi jautājumi.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani caur ali ziņu.paldies!

Atsauksmes:

Atstāt negatīvu atgriezenisko saiti nevar atrisināt problēmu.Tur ir daudz vairāk pozitīvus veidus, kā pakāpeniski šo par labu paziņojumu, Lūdzu, nosūtīt ziņu uz mums caur Atopija.lv.mēs centīsimies mums iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu.paldies!

Par Nodokļiem:

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai pakalpojums jums.Tāpēc, ka pasūtījuma noteikumi ir atšķirīgi katrā valstī, tarifi un akcīzes nodoklis, nav mūsu atbildība, un mēs esam pietiekami kvalificēti, lai atbildētu uz jautājumiem par šo tēmu.Lūdzu pētniecības jūsu valsts tarifu un importa akcīzes nodokļi, pirms iegādāties..

Tanya Ha2020-10-22
"Not working charger."
Tomasch Roma12021-01-15
"The picture he put to me is different from the picture he put to me when he put to me"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti