BrandKinsten PS2030 vienpusējs Pozitīva iepriekš neeksponētās Fenola PCB 200*300*1.6 mm - 1oz vara

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lamināta plāksne, Sānu, vara plaķēti vienā pusē, folijas textolite, plaķēts pcb, vara pcb, fr4, Vara, pcb ar vara padomēm, vara plaķēti lamināta.

    €18.21
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Nosaukums: Kinsten
  • Produkcijas Veids: PS2030
  • Modeļa Numurs: PS2030

Kinsten ražošana pozitīvo pretoties pārklājumu iespiedshēmas plati (PCB), daudzu modeļu veidošanu, izglītības un maza tilpuma lietojumos.Daži pat liela apjoma lietojumiem ir izmantot Kinsten PCB, lai saglabātu pilnīgu procesu drošu un in-house.

Fenola substrāts PHB ir īpaši piemērota mazāk prasīgiem lietojumiem.Kinsten piegādājam tikai to ar 1oz vara apšuvuma uz vienu pusi.Fenola maisījums ir krāsoti brūni, un ir parasti redzams vecāki elektroiekārtas.Tas ir vieglāk izgriezt un urbi, salīdzinot ar stikla šķiedru PCB

Tomēr tas nav tik stabila, un ir, kas nav piemērots lietošanai situācijās, kur vibrācija vai nekustīgi ir klāt.Aprūpes lodēšanas ir ieteicams, jo pārmērīgi lodēšanas temperatūru vai laiku var novest pie pārogļošanos vieglāk nekā ar stikla šķiedru substrātu.

Pozitīvu pretoties ir labs iedarbības platuma un var radīt ļoti detalizētu ceļa izkārtojumus, kad piemērota mākslas darbu un apstrāde tiek izmantots.

Pielāgoto izmēru, to var darīt, bet minimālā pasūtījuma prasībām.Sūtiet e-pastu ar jūsu prasībām.

Mēs piegādājam tikai Kinsten PCB, kas ražotas Taivānā, jo foto-pretoties kvalitātes jautājumiem ar Ķīnā ražoto PCB.Daži PCB tiks piegādāts vienkāršā (apdrukājamā) folijas iepakojumos, ievērot izmaiņas Ķīnas importa noteikumiem.

Lielākiem izmēriem ir lielāks par 150×300mm parasti tiek piegādāti bez folijas iepakojumā

KINSTEN PS2030 vienpusējs Fenola PCB 200×300×1.6 mm - 1oz vara

Mēs arī pārdodam PS1015,PS1520,PS1525,PS1530,PS3045

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti