1 Pāris Gumijas pretslīdes Ūdensizturīgs Pieslēgvietas Vāciņš, Atkārtoti Lietus Boot Motociklu, Velosipēdu Galoša, Zila, Dzeltena Vīrieši Sievietes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tērauda uzgalis, ūdensizturīgs apavu, kāju pārsegi, slidošana kurpes vāciņu, silts ūdens pierādījums apavi, sieviešu mežģīņu lietus zābaki, vīrieši rainboot, cute kurpes segtu lietus ūdensizturīgs, vintage gumijas zābaki, antirain, soumit ūdensizturīgs lietus pieslēgvietas vāciņu.

    €3.57 €4.52
  • Modeļa Numurs: SKU587546
  • 3. veids: Vīriešu Zābaki
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: YJP
  • Vienuma Tips: Kurpes Attiecas
  • 1. tipa: lietus zābaki
  • 2. veids: Vīriešu Kurpes
  • 4. tips: vīrieši lietus zābaki
  • Iezīme: Kurpes Attiecas
  • Modelis Tips: Cietie
  • Materiāls: Plastmasas

Produkta apraksts: Unikālās ūdensizturīgs dizains neļauj jums safe .Izturīga gumijas ,skidproof.Viegls un viegli veikt, neaizņem vietu.Ideāls kurpes aizsardzības un vienkārši pārnēsājams, un to pacelšanās.Liels izmantošanu kurpes segums ir ing slapjās kurpes vai kāju lietainā dienā.Lieliski piemērots motociklu izjādes,riteņbraukšana,slēpošana,snovborda,makšķerēšana,kāpšana, un citām āra aktivitātēm, par līst dienas,šie zābaki ir jūsu labākā izvēle.

Iezīmes: Materiāls: Gumija Krāsa: Zila , Dzeltena ,Rozā , Melna Izmērs:S-24x24cm, M-26x24, L-28x24cm S : Der izmērs US 5 ASV 6 M: Der izmērs MUMS 6 ASV 7 (UK 5 līdz 6 AK, ES 36, lai ES 43) L : Der izmērs US 7.5 MUMS 11.5 (UK 6.5 uz UK 10.5, ES 43 ES 46) Sezona: Četri Gadalaiki gadījumā

Paketē Iekļauts: 1 X Kurpes Seguma(apavi nav iekļauts)

Paziņojums: Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.Lūdzu, ļauj 1-5mm atšķirības dēļ rokasgrāmata measuremen

Par Krāsu: produkta krāsa šajā lapā ir tikai jūsu zināšanai.Faktiskā produkta krāsa var viegli atšķirties no attēlos redzamas šeit, jo monitora hromatiskās aberācijas vai foto gaismas stāvokli.Par Smaržu: produkts jau var būt smarža, jo līme, tas poļu vai tiek pilnībā noslēgta transportēšanas laikā.Lūdzu, nodot tos ar labu ventilāciju vairākas dienas un smarža būs pagājis.Par Papildu Maksu: Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgs par visām papildus maksām, brokeru honorārus, un es ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas neietver importu es, un pircēji to ir atbildīga .

Ja jums ir kāds jautājums vai ir kāda problēma, par preci, lūdzu, nosūtiet mums e-pastu nekavējoties.Mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu atrisināt problēmu, ASAP.Mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu, klienta satisfation ir mūsu !

Myadrestam2021-01-26
"A little curves and inside there is no talc because of what merged, and so the norms"
Kompania Barbi2020-08-24
"Towar dostarczony został inny !!! Zdecydowana pomyłka sprzedawcy. Jednak nie uznawał mojej racji i przedstawiał zmyślone argumenty. Odmawiał zwrotu pieniędzy lub dosłania właściwego towaru !!! Po długim sporze realizowanym przez zarząd Aliexpess dostałem zwrot pieniędzy. Kosztowało mnie to mnóstwo nerwów !!! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM SPRZEDAWCY !!!! CAŁKOWITY NEGATYW !!!!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti