Loka Bultu Sadak Tirkesh Tradicionālo turku Osmaņu Bultas Soma %100 ir Roku darbs, Bezmaksas DHL / TNT Express Shipping

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bultu soma, loka šaušana gredzens, unikālo trīsuļo, loka šaušana sieviete, loka šaušana trīsas, ballon turētājs, bultiņas bambusa, bultiņas trīsas, un bultiņas, priekšgala, zīmola off white.

    €51.95
  • Veids: Priekšgala & Bultiņu Komplekts
  • Izmantošana: Šaušana

Loka šaušana Trīsas "SADAK/TIRKESH" tradicionālo bultu soma un sporta loka šaušana.Tas ir izgatavots no Augstas Kvalitātes ādas imitācijas.Tā ir gaismas svars, stabili un ļoti ērti.Būtu labi, tradicionālo strēlnieku un lomu spēlē.Ideāls medībām, prakses mērķi, un citi āra sporta vai iekštelpu apdares.Izgatavots TURCIJĀ, Tas ir, iedvesmojoties no tradicionālās turku Osmaņu formā.Vairāk izturīga ar šūtas materiāls. %100 Roku darbs 4 Dažādu Krāsu Iespējām Materiāls: Augstas Kvalitātes Ādas imitācijas Pieteikums:Savienojums priekšgala, veikt priekšgala uz leju, parkošanās loks, loka šaušana piederumi Pakete Ietver: 1x Loka Bultu ( izņemot bultas ) Izgatavots TURCIJĀ

Adresinizin ve iletişim bilgilerinizin, sevkıyatınızı elinizin altında ve hızlı bir şekilde sağlamak için doğru olduğundan emin olun.

Ātri un BEZ maksas, DHL vai TNT Express

Safi Ss562020-11-14
"Best! Beautifully made."
Svkorona2021-01-28
"Quiver Ottoman excellent quality, super fast shipping 2 days for Switzerland, communication-seller's 5 stars, helpful and friendly! Recommend to everyone l buy!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti