Ir 2021. JAUNO Ilgi Apstrādā Plastmasas Vannas, Dušas Atpakaļ SPA Suku Skruberi Ādas Tīrīšanas Birstes Ķermeņa Vannas Piederumi Labs Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ķermeņa masāžas suka, birste, dušas, hot spa, miniatūras sausu suku, atpakaļ birste, dušas, atpakaļ silīcija skruberi, vannas skruberi, atpakaļ losjons, atpakaļ tīru, pirts un sauna.

    €2.17 €4.34
  • Veids: Suka
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: DIDIHOU
  • Pieteikums: Iestāde
  • Materiāls: Plastmasas
  • Produkts: Vannas Suka/Masāžas Suka
  • Izmantošana: Tīrīšana

Ilgi Apstrādā Plastmasas Vannas, Dušas Atpakaļ SPA Suku Skruberi Ādas Tīrīšanas Birstes Ķermeņa Vannas Piederumi Labs Rīks

Iezīmes-Augstākā ranga materiāls: Videi draudzīga plastmasa rokturi un mīksto MĀJDZĪVNIEKU spalvu, veselīgu un nontoxic, darot nekādu kaitējumu jūsu ādai. -- Ideāls masāžas līdzeklis: Ieliektiem plankumi uz muguras buša galvenais sniegs jūsu ādai ērti masāža, padarot jums atpūsties. -- Naudas sodu meistarība: Perfekts detaļām un augstas prasības laikā ražošanas procesu padarīt mūsu produktu augsto kvalitāti un izsmalcinātu. -- Pagarināt rokturi: Garš rokturis ar ergonomisku dizainu, viegli greifers un sasniegt jebkurā vietā jūsu atpakaļ, ērti lietot. --Viegli piekārt: Tur ir delikāts caurumu apakšā, rokturi, viegli piekārt ar string, ērti un radošu dizainu. -- Draudzīgs atgādinājums: Lūdzu, nav mazgāt otu ar verdošu ūdeni.

Apraksts:

Vienuma tips: Back-Berzes Suka

Piemērojamo: Peldēšanās

Izmērs: 36x10x7cm

Krāsa: Sarkana/zaļa/zila

Svars: apmēram 90/120g

Materiāls: Plastmasa

Komplektā ietilpst:

1 * Atpakaļ-Berzes Suka

Piezīmes:

1-2mm kļūdas var pastāvēt, pateicoties manuāli mērījumi, lūdzu, lūdzu, saprast.Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu.

Mēs jums sniegt labāko produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs atrisinās problēmu ASAP.Paldies, ka tik daudz.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti