Trīs Gabals, Tualetes podu Vāku Komplekts Vannas istabas Paklājiņš Anti-Slip Paklāju Apdare Tualetes Piederumi Mājas Doormat Mūsdienu 3D Modeli Paklāju

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dušas paklājiņu komplekts 3d, stikla orhideja, meilong moyu, zelta wc paklājiņš, vannas paklājiņu komplekts, vannas istaba tualetes komplekti, mazgāt tualetes podu vāku komplekts, vāks tualetes sēdekli, gadījumā, tualetes, mājas dekori.

    €12.57 €20.96
  • Modeļa Numurs: mt7
  • Zīmola Nosaukums: XINJIAJIA
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Vienreizējās lietošanas: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Kokvilnas Linter
  • Veids: Mētelis Tualetes Gadījumā
  • Stils: Trīs gabals, kas

Produkta iespējas:

(1) Brand jaunu un augstas kvalitātes materiālu。 (2) Viegli absorbēt ūdens, un labu slīdes pretestību. (3) Viegli tīrāms, var mazgāt tieši bywashing mašīna vai ar rokām, nav nokrist vai izbalināt, Videi draudzīgs un elpojošs. (4) Smalki šūt un stingri šūtu malu, grīdas paklājs, lai malām izturīga.Pagarināt lietošanas laiku mat. (5) Flaneļa audums, mīksts un ērts, lai pieskarties, nav toksisks, bez garšas, ne sapelējis.

3-piece set (taisnstūra pamatni + U-veida tualetes pad + tualetes vāka)

Produkta specifikācijas:

Taisnstūra mat aptuveni: 75 X45 cm / 29.53 X 17.72 collas U-formas tualetes sēdeklis: apm.: 45 X38 cm / 17.72 X 14.96 collas Tualetes vāka: 35 X 45 cm / 13.78 X 17.72 collas

Kā redzams šajā attēlā:

Par piegādi:

(1) Mēs kuģis preču 2-3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir veiksmīga. (2) Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi, pirms iegādāties.

Produkta Iespējas:

Iespiests raksts, videi draudzīgu, bez smaržas, spilgta, spēcīga, mazgājams, nav izbalējis.

Produkta virsmas:

Ar flaneļa audums ir elpojošs, mīksts un ērts un viegli tīrāma.

Produkta apakšā:

Neausts apakšā, elpojošs, neslīdoša, nodiluma izturīgi un aizsargājoši grīdas.

Produkta malas:

Malas produkts ir rūpīgi šūti, lai nodrošinātu kvalitāti un ilgāku dzīvi.

Atpakaļ tualetes vāku:

Gumijas joslās, kas ir pievienots uz muguras, kas ir elastīgs un smalki cauršūtas, lai nodrošinātu stingrību.

kosmētikas problēma:

(1) Dēļ iepakojuma problēmas, paklājs, iespējams, ir dažas krokas.Kamēr paklājs ir saplacināts, 1-2 dienām, laukumā pazūd. (2) Dēļ dažādiem displeja uzstādījumi, reālais produkts var būt nedaudz krāsu atšķirība, ievērojot faktisko objektu saņēmusi, paldies par jūsu sapratni! (3)Lūdzu atļaut kļūda 1-2 cm izmērs, paldies par jūsu sapratni!

Lūdzu, nedod mums zems rezultāts ir 1 vai 2 punkti, jo mēs kuģis ātri, bet aizjūras piegāde ir atkarīga no daudziem faktoriem.Paldies par sapratni!

Mēs patiesi ceram, ka jums var dot mums labu novērtējumu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai uzlabotu kvalitāti mūsu produktiem un pakalpojumiem.Ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat tērzēt ar mums vai atstāt ziņu online, un mēs jums atrisināt šo jautājumu, līdz esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti