Noliktavā gatava kuģa lielums US2-US14 bling bling mežģīnes vizuļi bumbu kleita grīdas garums melns+sarkans

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: melns līgavas plīvuru, melnā līgava kleita, dressses sarkanās kāzas, kāzu kleitas krāsainu izšuvumu, rbg krekls, īss sundress, melna kleita ilgi, kleita gala, maxidress, rosegold kāzu kleitas.

    €85.85
  • Izgriezums: Laivu Kakla
  • Modeļa Numurs: WSD3
  • Atpakaļ Dizainu: Mežģīnes Uz Augšu
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā
  • Zīmola Nosaukums: CloverBridal
  • Jostasvietu: Dabas
  • Kāzu Kleitu Audums: Mežģīnes
  • Vilciens: NAV
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Apdare: Sequined
  • Faktisko Attēlu: Jā
  • Grūtniecēm: Jā
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas

Noliktavā gatava kuģa lielums US2-US14 bling bling mežģīnes vizuļi bumbu kleita grīdas garums melns+sarkans

Izmēri

Piezīme:Lielākā daļa meiteņu būs nepieciešams nedaudz alternations.Vietējo pielāgot var viegli mainīt savu kleitu.Ja jums ir bewteen izmēriem,mēs iesakām, ka jums iet ar lielāka izmēra un ir kleita mainīt, lai sasniegtu perfektu fit.

"Dobi" ir "caurums" pie pamatnes jūsu kakla.

Visus mērījumus, ņemot bez kurpēm .

Kleita Mērīšanas Ceļvedis

Zemāk ir tikai ceļvedis.Mēs iesakām, ka, ja vien iespējams, jūs saņemsiet kvalificēta šuvēja, lai novērtētu savu kleitu izmērs.Vienmēr saņemt kāds cits, lai veiktu mērījumus, lai jūs: mērīšanas sevi dos neprecīzus skaitļus un varētu novest pie vilšanās.Pasākums ar apakšveļā līdzīgi tiem, jūs valkāt ar jūsu kleita; nav pasākums, vairāk nekā citiem apģērbiem.Standarta Kleitas Krūtis

Jūsu krūšturis izmērs!Jāņem lentes ap jūsu muguru un lai to visā pilnībā daļu no jūsu krūtis.Jūsu rokās būtu atviegloti, uz leju pie jūsu sāniem.Jums ir jāvalkā krūšturis, kad lietojat šo mērījumu.Viduklis

Šī ir mazākā daļa no vidukļa.Parasti tas ir collas, vai arī tā iepriekš jūsu vēdera poga.Pazīstams arī kā dabisko jostasvietu.Gurni

Šis ir plašākais daļa no jūsu gūžas, visā hipbone.Mērījumu veic aptuveni 7 collas zem dabisko jostasvietu.Šo mērījumu nav nepieciešams, lai pilnībā kleitas.Dobi līdz Stāvs

Tas ir garums no jūsu dobi ( dobās tikai saskaņā ar kaklu ), lai jūsu papēži. (Ņem lentes no jūsu priekšā, ar kailām kājām ).Jums vajadzētu stāvēt stāvus un jūsu kājas būtu turēt kopā.Augstums

Stāvēt taisni ar kājām kopā,

Pasākumu kailām kājām

Sākas virs galvas un velciet lenti taisni uz leju, lai grīdas

Piegāde Informāciju, Made-to-Lai Posteņi

Tā kā visi mūsu kleitas ir made-to-lai katrs dresss šūšanas laiks ir balstīta uz sarežģītību, tās struktūra un sezonālā pieprasījuma pārmaiņām.Katru dresss lapā tiks rādīti aptuveni pielāgot laiku, ko aprēķina, pamatojoties uz šiem faktoriem.Lai nodrošinātu, jūs saņemat jūsu kleita uz laiku, lūdzam vieta jūsu pasūtījumu pēc iespējas ātrāk, lai izvairītos no ilgstošas šūšanas laikā pīķa sezonas.

Anulēšanas Politika

Mēs saprotam, ka pasūtot kleitu par jūsu īpašu gadījumu, ir svarīgs uzņēmums, un mūsu anulēšanas politika tika izveidota ar šo prātā.Tomēr, tas ir svarīgi atzīmēt, ka mūsu apģērbs un daži aksesuāri (ieskaitot kurpes, vērtnes, un wraps) ir made-to-lai, vai jūs pasūtīju standarta izmēru, vai custom mērījumus, un materiāliem, nevar atkārtoti izmantot, kad radīšanas process ir sācies.Labā ziņa ir, ka pēc izvietojot savu pasūtījumu, vēl ir laiks mainīt savas domas.Lūdzu, skatiet mūsu atcelšanu un atgriešanās politiku sīkāku informāciju zemāk.

- Postenis anulēšanas pieprasījumiem, kas saņemti 24 stundu laikā no maksājuma apstiprinājuma*, varēs saņemt pilnu kompensāciju.

- Postenis anulēšanas pieprasījumiem, kas saņemti 24 līdz 72 stundu laikā pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas un 50% no pirkuma cenas.

- Postenis anulēšanas pieprasījumiem, kas saņemti vairāk nekā 72 stundas pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas.

- Pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir piegādāts, tas vairs nevar tikt atcelts.

Ja jūs vēlētos, lai atceltu pasūtījumu, lūdzu, piesakieties, lai Manu Rīkojumu, lai turpinātu.

Atgriešanās Politiku

Jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikti standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.

Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un ar birkām neskarts, un pievienots.

1,Bojāta, Bojāta vai Misshipped Priekšmeti

Bojāts, bojāto vai maldinošu piegādā preces ir tiesīgi saņemt pilnu kompensāciju.Kad tiek pieprasīta kompensācija, lūdzu, esiet gatavi nodrošināt Klientu apkalpošanu ar fotogrāfijām, skaidri parādot problēmas ar priekšmetiem.Ja jūs uzskatāt, ka jūsu priekšmetiem tika bojāta transportēšanas laikā, Klientu Apkalpošanas būs nepieciešams fotoattēli, kas norāda uz bojātu iepakojumu, kā arī "Bojājumu Pierādījumi" dokumentāciju no jūsu piegādes pārvadātājam, lai apstrādātu jūsu kompensāciju.

2,Izmēriem vai Montāžas Jautājumiem

Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un pielāgotu, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 (vienu) collu jebkurā virzienā no norādītajiem mērījumiem.Lai nodrošinātu to, ka jūsu preces būs vēl fit jums perfekti, mūsu šuvēju ir radījuši visus mūsu kleitas ar papildus audumu vīles, lai ļautu nelielas izmēru izmaiņas jāveic viegli.

Milka 5 Milka2020-11-22
"hi everyone! i received my dress in good condition"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti