Avārijas Mobilās Tualetes, Saliekamie Ceļojumu Podiņš Kumode Tualetes Sēdeklis Maskēties Kempings Kumode Auto Panīcis Ergonomisks Dizains

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vannas istabā, wc, kempings, wc kempings komplekts, uzliek tualetes sēdekli, grūtniecēm, mobilās tualetes, ergonomisks darba galds, snaiperis uzvalks, kompostēšanas tualetes, sapper lāpstu, reizes lāpstu, vīriešu lāpstu.

    €9.70 €12.93
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • Veids: Kempings Lāpstas
  • Izmērs: L

Aizzīmju Punktiem:

1、Viegli Pārvadāt: tualetes ir ļoti viegli salocīt, un var ielikts ļoti mazs dzīvoklis veidā, lai viegli uzglabāšanas; ļoti telpu taupošs un viegli veikt!Tas ir ideāls portatīvo salokāmo, tualete, kuru var izmantot, satiksmes sastrēgumi, kempings, ceļojumā, zirgu izjādes, pārgājieni, makšķerēšana, laivas, tālsatiksmes ceļojumu, pludmales, āra dzīvi, būvlaukumos, utt.jebkurā laikā, ārkārtas gadījumā.

2、Ergonomisks Dizains: Ērti sēdēt; spēcīgs tualetes iezīmes augstu izturību un stabilu svaru nesošie, un tas nav viegli deformēties; piemērots pieaugušo ķermeņa svara.

3、Spēcīgu nesošo : tualetes nāk ar lielu nestspēju, ja lieto, un tas var būt reizes, kad to neizmanto, lai viegli uzglabāšanas.

4、Kā Lietot: 1. Paplašināt tualeti. 2. Likt plastmasas maisā caurumā reizes top maisiņu un aptiniet to par tualeti. 3. Segtu caurums vāciņu uz augšu spaini, lai novērstu tualetes soma.

5、Plašs Pielietojums: Piemērots āra off-road, tālsatiksmes braukšanas, kempings, satiksmes sastrēgumi, utt., kā arī mobilās tualetes pieaugušajiem, bērniem, grūtniecēm, veciem cilvēkiem un personām ar ierobežotām pārvietošanās spējām.

Specifikācija:

Krāsa: kamuflāža

Materiāls: vides aizsardzības ABS+Oxford audums

Izmērs: aptuveni 31*31*25cm/12.20*12.20*9.84 collas

Iepakojuma Saraksts:

1 * Portatīvās Tualetes

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti