Rozes Formas Maksts Nepieredzējis Vibrators Intīmo Labu Krūšu galu Zīdējs Mutvārdu Licking Klitora Stimulācija Spēcīgs Seksa Rotaļlietas Sievietēm

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rožu vibratori, manējā seksa rotaļlietas, artifici ziedu, seksa rotaļlieta, bdsm rotaļlietas, vibrat, dzimums stroker, erot rotaļlietas, vīriešu masturb, clit sūcējs.

    €14.69 €26.71
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Izmērs: 2.3*2.6 Inch
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Silikona
  • Vienuma Tips: Vibratori
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Zīmola Nosaukums: man nuo
  • Modeļa Numurs: B2383
  • Veids: G-Spot
  • Neķītrs Attēlu: No

rožu klitora vibrators ir vairāk nekā nepieredzējis rotaļlieta!

Forma šajā klitora sūcējs ir projektēta kā skaista roze, kuru var veikt no jebkuras vietas, vai kā dekorēšanas komplekts uz jūsu galda, un neviens atradīsiet to faktiski pieaugušo seksa rotaļlietu!

❤ Glītu rozīt - Adorime klitora nepieredzējis vibrators ir veidota kā roze, cute izskatu padara to viegli veikt kopā ar jums, un jūs varat izbaudīt ultimate aizraušanās orālā seksa jebkurā laikā.

❤ 7 Intensīva Nepieredzējis Frekvences - rotējošo gaisa plūsmas radītā iekšējā vibrācija sucks un teases klitoru, palīdz tev sasniegt orgasmu īsā laikā.Ar vienu klikšķi, jūs varat viegli mainīt jautri ar dažādiem iesūknēšanas cauruļvadu sistēmu.

❤ Drošu un Zīdaini Gludu Silikona - Adorime ir seksa rotaļlietas tiek izgatavotas no medicīnas klases silikona, kas higiēnas un bez smaržas.Šis zīdaini-touch clit sūcējs dos vairāk komforta, jūsu privātā daļas.

❤ USB Lādējamu - Tas klitora stimulēšanai vibrators var uzlādēt jebkurā vietā, aprīkota ar USB lādētāja bāze, kas ļauj jums baudīt orālā seksa baudas līdz 2 stundām, kad pilnībā uzlādēts.

♥ Diskrēta pakage & Uzticamu pakalpojumu - Mēs apsolām, lai saglabātu mūsu klientu informācija noslēpums un diskrēti iepakots, lai nodrošinātu privātumu.Un mums ir arī piedāvājums ātrās reaģēšanas pēc garantijas apkalpošana.Ja jums ir kādas problēmas, par to, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

Apraksts:

Materiāls: Silikons, ABS

Strāvas Padeve:USB uzlāde

120 min, ilgums ar uzlādes 1.5 stundas.

Izmērs:Kopējais garums 2.6 collu , Sūkāt sprādzes garums 1.5 collas

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Iepakojums Saraksts:

1 x rožu vibrators

1 x Lādētājs

1 x rožu vibrators

1 x Iepakojums (Tas prasa jūsu izvēles)

Derdrachecz2021-01-31
"Delivery was fast. It came in the perfect box and good packaging."
Rayrayjamison2021-01-30
"Awesome. Big mess. Use towels !!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti