RF433 MHz Bezvadu Sienas Stikla Paneli Raidītāja Slēdzi,Tālvadības pults Strādā ar WiFi un RF433 Slēdzis,Lipīga Slēdzis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Sensora Maiņa, skatuves slēdzis, lcd smart switch, tālvadības rf433, rf slēdzi, RF433, kāpņu slēdzis, remot vadības slēdzis, maiņa pieskarieties vienumam bezvadu savienojumi, smart switch.

    €7.99 €12.88
  • Funkcijas: 1 2 3 banda
  • Slēdža Tips: Touch On/Off Slēdzis
  • Darbības Vide: 0℃~40℃, mazāk nekā 95% RH
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Panelis Materiāls: Rūdīta Kristāla Stikla Panelis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Slēdži
  • Materiāls: Plastmasas
  • Raidītāja Slēdzi darbu ar: WiFi&RF433 Switch/RF433 Slēdzis
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Mehāniskās dzīve: 100 000 Reižu Darbības
  • Sertifikācija: CQC

Galvenās Iezīmes: 1.RF433 Biežumu Pairingl: Raidītāja slēdzi ir priekšsēdētāja slēdzi, kas būtu pārī ar WiFi un RF433/RF433 slēdzi ieslēgt/izslēgt gaismas, kā smart control lipīga ieslēdziet uztvērēju vēl viens viegls veids,bet tas nav pašu jebkuru wifi smart funkcijas,un to nevar izmantot, lai kontrolētu jūsu gaismas vien.Raidītāja slēdzi pieder RF433 tālvadības kontrolējošā funkcija.Tātad, pat tad, ja NAV WiFi, 2 veidu funkcija joprojām var tikt realizēta starp WiFi un RF433/RF433 slēdzi un raidītāja slēdzi. (Piezīme: Atbalsta standarta kods 1527) 2.Atbalsta vienu, lai kontrolētu vairāk vai vairāk kontrolēt vienu:Viens WiFi un RF433/RF433 slēdzi, var vadīt dažādi sienas panelis raidītāju slēdžiem no dažādām pogām, pēc tam, kad veiksmīgi savienotas pārī.Arī,vienas sienas panelis raidītājs 1/2/3 Banda spēj kontrolēt 1/2/3 Banda WiFi un RF433/RF433 slēdzis ar vienu-uz-vienu pārī, lai kontrolētu patstāvīgi.Iepakojuma Saturs: 1.abpusējo lentu(3M) 2.sienas panelis raidītāja slēdzi(1 gab) Tehniskie Dati Sienas Panelis Raidītājs: a.Darba Frekvence: 433MHz.b.Akumulatora Modelis: CR2032 Baterija (Iepakojumā Nav Iekļauts Akumulators) .c.Kodēšanas Specifikācija: 1527. d.Attālums: Indoor (20 M/65 Kājām) , Outdoor (80 M/262 Kājām).Piezīme:darba attālums arī tiks saīsināts saskaņā ar situācijas sarežģītība.Ja vide ir sarežģīta, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Uzmanību: 1.Katru RF433 smart produkts būs dažādas pārī veidos,un jūs varat atrast pārī informāciju, to lietošanas rokasgrāmatas.NEPĒRK ŠO SLĒDZI, VIENREIZĒJAS LIETOŠANAS, JA VIEN JUMS IR SMART PĀRSLĒDZAS UZ PĀRĪ AR TO. 2. Dažādu monitoru parādīs dažādu krāsu efektus, produkts ir pakļauts produkta faktiskās saņemšanas.Atbilde-a.ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, mums būs noderīga, lai jūs ātrāk.Jo ir laika starpība, lūdzu, esiet pacietīgi, paldies.b.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, dodiet mums visu piecu zvaigžņu novērtējumu, kas ir ļoti svarīgi, lai mums.Paldies.

2/3 veids, slēdži ( darbojas ar WiFi un RF433/RF433 slēdzi) Sienu paneļu raidītāja slēdzi ir priekšsēdētāja slēdzi, kas būtu pārī ar WiFi un RF433/RF433 slēdzi ieslēgt/izslēgt gaismas, kā vice slēdzi vēl viens viegls veids,bet tas nav pašu jebkuru wifi smart funkcijas,un to nevar izmantot, lai kontrolētu jūsu gaismas vien.Raidītāja slēdzi pieder RF433 tālvadības kontrolējošā funkcija.Tātad, pat tad, ja NAV WiFi, 2 veidu funkcija joprojām var tikt realizēta starp WiFi un RF433/RF433 slēdzi un Raidītāja slēdzi.

Ar 2/3 veids slēdži ir īpaši piemērots, lai kontrolētu apgaismojums kāpņu telpā no augšup un lejup pa kāpnēm.Pārī ar WiFi un RF433/RF433 slēdzis normālu darbu, kontrolēt savu gaismu, pēc tam, kad veiksmīgi savienotas pārī.Zem attēla ir 2way settiing kā piemērs.Master slēdzi(1/2/3/4 banda) ar Priekšsēdētāja slēdzi(1/2/3gang) Viegli pāri jūsu WiFi un RF433/RF433 Slēdzi (master slēdzi), lai jūsu vice raidītāja slēdzi, lai saprastu, bezmaksas vairākas kontroles, lai jūsu gaismas, 1/2/3 banda ir visiem pieejams.

Stick Jebkur jums patīk &Woring ar Baterijām( raidītāja slēdzi ) stick raidītāja slēdzi ar abpusējo līmlenti iekļaut.Nav nepieciešams instalēt to ar vadiem.Woring ar Baterijām.Baterijas nav iekļautas komplektā ir nepieciešams, self-iegādāties uz vietas.

Sazinieties ar mums Klientu apmierinātība ir lielākā lieta, par mums.Jebkuru problēmu var atrisināt, izmantojot paziņojumu.Paldies.

Sūtījumu: - jums vajadzētu pievērst vairāk uzmanības, lai jūsu pasūtījumu adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi.(Ja jums ir no Krievijas, lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Tas ir ļoti svarīgi) - Produktiem, kas tiks piegādāta 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas. - Piegāde būs visā pasaulē, izmantojot ePacket / China Post Air Mail / DHL / TNT / EMS. - Lūdzu, pārbaudiet vienumus, kad sniegts, ja ir bojātas, lūdzu, lūdzu, pieņem to un nekavējoties sazinieties ar mums.mēs apstiprinātu un sniegt jums risinājumu.Garantija: -1 gadu garantija ražotājiem; - nepareizas darbības rezultātā problēma ir jāiesniedz 10 darba dienu laikā pēc tam, kad produkts tiek piegādāts; - Kravām, ir jāiesniedz 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc piegādes.Sazinieties ar mums: - ja vēlaties veikt lielu pasūtījumu vairumtirdzniecības, lūdzu, sazinieties ar mums. - Ja vēlaties pasūtīt vairākas preces (≥1500usd), lūdzu, dariet mums zināt iepriekš.Mūsu uzņēmums var piedāvāt papildus atlaides.Atbilde: - kādas atsauksmes no jums būs appreciated.Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes. -ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs būs noderīga, lai jūs ātrāk.Lūdzu, pievērsiet uzmanību. - Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti piegādes izmaksas. - pircējs ir atbildīgs par visas papildu izmaksas (ja tādas ir).

Rmxcraven2020-12-04
"It is not a 3 way"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti