Lanke Slīpēšana Pārklājs, Mežģīnes Gultas Svārki, Ziedu Aprīkots Aprīkots Lokšņu Segumu, Mīksto Loksnes Anti-slip un Putekļu izturīgs Mājas Viesnīca

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gultas svārki queen izmēra, gultas pārklājs, gultas pārklājs karalis, vāks de lit, gulta suns pet, gultas pārklājs ziedu, gulta savirmot, gultas komplekts korejiešu, sega, gultas pārklājs, gultas svārki elastīgi.

    €6.91 €10.63
  • Diegu Skaits: ≥600TC
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Auduma Skaits: 80
  • Izmantošana: viesnīcas
  • Modeļa Numurs: KK1-AML-CQ
  • Modelis Tips: AUGU
  • Svars: 1KG

Produkta apraksts

Lanke Slīpēšana Pārklājs, Mežģīnes Gultas Svārki, Ziedu Aprīkots Aprīkots Lokšņu Segumu, Mīksto Loksnes Anti-slip un Putekļu izturīgs Mājas Viesnīca

Produkta Raksturlielumi, Zīmols Nosaukums: Lanke

Modeļa Nosaukums: Slīpēšana Gultas Pārklājs

Materiāls: Poliesters / Kokvilna

Svars: 1KG

Vienuma Tips: Lanke Slīpēšana Gultas Pārklājs

Motīvs: Anyi-Pull Anti Putekļu Ērcītes Gaisa Caurlaidīgs Anti-Baktērijas, Pret-slīdēšanas un Putekļu necaurlaidīgs

Izmēri:

120cmX200cm

150cmX200cm

180cmX200cm

180cmX220cm

200cmX220cm

Pls piezīme :

Sakarā ar dažādu apgaismojumu un ekrāni, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā, kas nav kvalitātes jautājums.

PAKALPOJUMS

Sūtījumu

1.Mēs nosūtīsim produkts 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

2.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs atstāt pareizo pilns nosaukums/pilna adrese/pareizu pasta kodu un tālruņa numuru.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu nosūtīšanas informācija, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.

3.Prioritāte izmantot Atopija.lv Standarta, EPacket,Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasta Piegāde.Ja iepakojums ir smags, mēs izvēlēties citu loģistikas metodes saskaņā ar faktisko stāvokli.

Kompensāciju Un Atgriešana & Vēlreiz

1.Ja jums nav saņemt paketes ietvaros, piegādes termiņiem, lūdzu, sazinieties ar mums.Pēc apstiprinot problēmu, mums būs vēlreiz vai daļēju/pilnīgu kompensāciju.

2.Ja ir kāda problēma ar mūsu produktiem, lūdzu nosūtiet mums iepakojuma vai produkta fotogrāfijas uzreiz Pēc tam, kad apstiprina problēmu, mums būs vēlreiz vai daļēju/pilnīgu kompensāciju.

Atsauksmes

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi,Lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu vērtējumu.

2.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci vai pakalpojumu,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iesniegt strīdu vai negatīvus komentārus.Mēs varam atrisināt jebkuras problēmas.Lanke Slīpēšana Pārklājs, Mežģīnes Gultas Svārki, Ziedu Aprīkots Aprīkots Lokšņu Segumu, Mīksto Loksnes Anti-slip un Putekļu izturīgs Mājas Viesnīca

Bleskovskaya932020-11-27
"The order came quickly. 16.11 paid, 26.11 took. The fabric is thin, there are elastic bands on the corners, for fixing for the mattress. The seams are neat. Recommend."
Permanoverkin2020-12-10
"Thin, in the picture richer than the color"
Marcwang2020-09-28
"Good"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti