Ansheng Power + Volume pogu Flex kabelis daļas Cube i10 I10 Tablet PC

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: atoms x5, teclast x98, hyundai i10 multivides, barošanas pogu nomaiņa planšetdatoru, displeja molberts, android hyundai i10, android planšetdatoru, rk3288 planšetdatoru, kuba planšetdatoru, auto i10.

    €7.80
  • Dizains: BĀRS
  • Modeļa Numurs: I10
  • Saderīgu Zīmols: Citi
  • Zīmola Nosaukums: ansheng

Apraksts: 1. Liels daudzums krājumos. 2. Pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un 100% 3. Lielisku pēc-pārdošanas servisu. 4. Nāk ar pretective plastmasas maisiņā un drošā iepakojumā. 5. Mēs pack katru posteni, rūpīgi un padarīt tos labā stāvoklī, 6. To izmanto, lai aizstātu jūsu nepareizi, bojāts, krekinga flex kabelis 7. Lūdzu, lūdzu, atstājiet mums tieši jūsu pilns vārds (īpaši pircējs, no RU) un Telefona Nr. ,, kad jūs uzpildes savu informations kā pircējam, tā, ka kurjers var piegāde uz objektu savlaicīgu un vienkārši.

Iepakojums:

1gb* flex cable ražošanas procesu kontroles

Silts paziņojums: Mūsu veikals pārdod visus produktus, kas ir kvalitātes garantija.Nepareizas lietošanas produktu var celt neizmērojamu kaitējumu jūsu ierīci.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Atsauksmes: 1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību. 2.Ja jums, un, piemēram, mūsu objektus,pozitīvi novērtēt ir ļoti appreciated, un paldies par jūsu atbalstu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti