Galvas aizsardzības gadījumā, spilvenu tīru vilnas vadītājs-made joslas STAX VID 4170 3170 2170 Austiņas Austiņas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: IP7, austiņas qkz kz, bluetooth earpiec, mi gadījumā austiņas, austiņas x9, kaķis lāzera rotaļlieta, bluetooth galvas stīpa, earphon, galvas bezvadu, bt se austiņas.

    €7.65 €8.50
  • Bezvadu Tips: Bluetooth
  • Vocalism Princips: Līdzsvarota Armatūra
  • Savienotāji: AUX
  • Zīmola Nosaukums: defean
  • Stils: Austiņas
  • Paziņojums: Ar vadu

Produkta Attēli, kas Veikti Natūrā 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Materiāls:Vilnas ar Rokām Austi Krāsas: 4 krāsas pieejami izmēri: 22x9cm (Pls piezīme: joslas, ar labu elastību) tīras vilnas spilvena, var aizsargāt savu galvu.Tas var attiekties uz jūsu veco cuhions un palielina rezerves un komforta līmeni.To var mazgāt.Saglabātu to tīru.Joslas var ietilpināt daudz daudz austiņām,pls Vienkārši pārbaudīt plaša jūsu austiņu galvas stīpa (skatīt attēlu zemāk),pls, pārliecinieties, ka tas nepaplašina 45mm...

Jūs saņemsiet: 1 Gab Rokām Austi Vilnas Galvas Spilvenu

Mēs dodam priekšroku maksājumu caur DARĪJUMA, kas ir drošības veids, lai jūs.

Lūdzu, pārliecinieties, vai adrese, pasta kods un tel nu ir pareizs pirms pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti tiek faktisko objektu.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Jūs varat sazināties ar mums pa atstājot ziņu par aliepress vai rakstiet mums ,Mēs atbildēsim e-Pastu 24 stundu laikā.Mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, jums, iespējams, ir tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mani

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti