Trompetists 02296 1/32 Messerschmitt Bf 109G-6(Sākumā)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: orangemom, gaisa kuģa ww2, bf 109 modelis, shikamaru, modelis tamiya, me262, man 262, 79mm, dzelzs (lodalva), t310.

    €21.25
  • Vecums: > 14 gadiem
  • Mēroga: 1
  • Transportlīdzeklis: Lidmašīnas
  • Modeļa Numurs: 02296
  • Brīdinājums: 14+
  • Materiāls: Plastmasas
  • Veids: Lidmašīna
  • Tēma: Transportlīdzeklis
  • Dzimums: Unisex
  • Plastmasas Tips: ABS

Trompetists 02296 1/32 Messerschmitt Bf 109G-6(Agri) Uz Bf109G sērijas, vai "Gustavs", tika ieviesta gada vidū-1942; tās sākotnējie varianti (G-1 G-4) atšķīrās tikai nelielas detaļas no Bf 109.F, īpaši tiek aprīkots ar jaudīgāku 1475 PS DB 605 dzinēju.Nepāra numurētas varianti tika uzcelta ar paaugstināta spiediena kabīnes un GM-1 palielināt, jo liela augstuma cīnītājiem, bet pat numurētas variantus, bija ne-saspiesta gaisa pārākumu cīnītāji un cīnītājs spridzinātājiem.Tālas foto-iepazīšanās varianti arī pastāv.Vēlāk, G sērija (G-5, izmantojot G-14) tika ražots daudz variants.By sākumā 1944 taktiskās prasības rezultātā papildus MW-50 ūdens iesmidzināšana palielināt un augstas veiktspējas mehāniskajiem kompresoriem, palielinot dzinēja jaudu, lai 1,800-2,000 PS.Mērogs: 1:32 Tips: Statiskā komplektu Garums: 283.4 mm Windspan: 308.1 mm Kopā daļām: 270+gab

Dārgais Draugs,

Paldies par apmeklējot mūsu veikalā!Attiecībā piegāde un apmaksa, kas mums ir, lai precizētu, kā norādīts zemāk.Lūdzu, izlasiet to pirms jūs iegādāties:

1. Sūtījumu uz Brazīliju, mums solīja piegādes datums ir 90 dienu laikā ar pastu ķīnas gaisa pastu vai Speciālās tiešsaistes YW, ja pasūtījums nav piegādāts 90 dienu laikā, lūdzu, atveriet strīdu un pieprasīt atmaksāt uzreiz, mēs atmaksāsim visu savu maksājumu atpakaļ bez kavēšanās.

2. Sūtījumu uz krievijas un Baltkrievijas , mēs iesakām jums izvēlēties Posti Somija ar lētākiem piegādes izmaksas un ātra piegāde, mums solīja 40 dienu laikā piegādes datums Posti Somijā, ja jums nav saņemt savu pasūtījumu 40 dienu laikā pēc posti somija, lūdzu, atveriet strīdu un pieprasīt atmaksāt uzreiz, mēs atmaksāsim visu savu maksājumu atpakaļ bez kavēšanās.

3. Ķīnas ziņu gaisa pasta sūtījumu uz citām valstīm (izņemot Brazīliju), mēs solīto 60 dienu laikā piegādes datuma, ja pasūtījums nav piegādāts 60 dienu laikā, lūdzu, atveriet strīdu un pieprasīt atmaksāt uzreiz, mēs atmaksāsim visu savu maksājumu atpakaļ bez kavēšanās.

4. Bezmaksas piegāde objektu krievijas, Baltkrievijas, mēs nosūtīsim ko posti somijā.Bezmaksas piegāde uz Brazīliju, mēs nosūtīsim ko Īpašu-line YW, bezmaksas piegāde Amerikāņu, mēs nosūtīt pa E-packet, par citām valstīm, mēs nosūtīt pa pastu ķīnas gaisa pastu.

5. Ja jūs saņemt šo preci sliktā stāvoklī, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs dos jums labāko risinājumu mēs varam.

6. Mēs arī pieņemt paypal maksājumu, ja jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs jums paziņosim, mūsu paypal kontu, tad.

7. Ja jūs esat apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu veida dod mums 5 zvaigžņu atsauksmes , savu laipnību atbalsts nozīmē ļoti daudz, lai mums!

Paldies par jūsu uzmanību, un ceru, ka jums būs lieliska iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti