Valkājamas Biksīšu Vibrators Neredzams Vibratings Tālvadības Maksts Klitora Stimulāciju, Anālo Sveces Pieaugušo Seksa Rotaļlietas Sieviešu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: manējā seksa rotaļlietas, butt plug, seksa rotaļlietu ass paplašināt, seksa rotaļlieta, bdsm rotaļlietas, anālais, massag prostatas, vibrat, erotiskā dzimumlocekļa gredzens, dzimums stroker.

    €8.90 €12.71
  • Izmērs: Rechargeable
  • Veids: G-Spot
  • Zīmola Nosaukums: SEXSOHO
  • Modeļa Numurs: B1983
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Materiāls: Silikona
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • 200000204: 200003561,200003561,200003561

► Ar CIEŠI piegulošu nāk no ergonomiski perfekts dizains!Ergonomisks dizains apvienojumā ar zīdaini silikona nodrošina absolūtu komfortu un cieši piegulošu jūsu valkāt.Ieteikts valkā nedaudz saspringts biksītes vai sēžot, bet to izmanto, lai varētu vibrācijas, kas noapaļots izvirzījuma, lai sasniegtu īstās vietas!

► Vibrējošais tilpums ≤ 40 dB, sajūta, big "O", ir tikai jāzina, lai jums!Nesen modernizētas, barošanas sistēma, kas padara vibrācijas stingrāku, vienlaikus padarot skaņas vājāka. 10 dažādi vibrācijas režīmi, valkāt to iet uz restorānu, iepirkšanās ielas vai tālsatiksmes vilciena, sapnis, kam noslēpums orgasmu šīs sabiedriskās vietās, beidzot piepildās!

► 32" Ft tālvadības vibrators , izbaudīt jautrību pārsteigums!Paslēpt maz vibrators jūsu apakšbiksītes un atdot tālvadības pulti savam partnerim, AK MANS DIEVS!!Pēkšņi stimulācija padara mani gribu kliegt!Iet un izpētīt vairāk aizraujošu piedzīvojumiem ar Adorime valkājamas vibrators!

► 100% ūdensizturīgs ūdens prieku!Adorime biksītes vibrators ir veidots no super-augstas kvalitātes medicīnas klases silikona, viegli tīra, gluda tekstūra maigi rūpējas par savu privāto ādu.Un tas ir pilnībā ūdensizturīgs un mikrobu, kas nav ierobežojumu attiecībā uz ūdens spēlē.

► Magnētisko ātra uzlāde---tikai 30 minūtes!

Ar atjaunināto magnētiskas uzlādes, tas aizņem tikai 30 minūtes, lai saņemtu savu vibrators ir pilnībā uzlādēts.Tā var sniegt pastāvīgu un drošu strāvas avotu, lai jūsu mīlestība spēle!.

Konfidencialitāte Garantēta: Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs apsolām, sūtīt savu produktu noslēpums nosacījumu, iepakojuma, bez bildes un vārdi par seksa. (Citas prasības, lūdzu, nosūtiet mums ziņu).

Par Paketi

Lai aizsargātu jūsu privātumu, mēs garantējam sūtīt savus produktus drošā stāvoklī.Prece tiks pildīta ar gaisa spilvenu/dzeltena burbulis plastmasas aploksnē, lai izvairītos no bojājumiem transportion.

Par Garantijas Laiks

Pilnu kompensāciju, ja prece neatbilst aprakstam vai bojāts.

Par Produktu

Visi produkti ir 100% pavisam jaunu, darbīgu un pārbauda rūpīgi, pirms izsūtīšanas.

Visi produkti ir izgatavoti no Medicīnas klases materiāls, 100% drošību, nekaitīgi organismam, (Tas ir normāli, ka var saost vieglu smaržu, kad pirmo reizi atverat, jo produkts bija slēgtā iepakojumā mēnešiem.Lūdzu, notīriet to un nosusiniet to, protams, smaka pazudīs ātri.)

Par Sūtījumu

Mēs nosūtīsim no pasūtījuma ietvaros 5 darba dienu laikā.Piegādes laiks būs atkarīgs dažādās valstīs, un var ietekmēt laika apstākļi,pubilc brīvdienām un tā tālāk.Ja pasūtījuma doesn ' t recevied paziņot šajā laikā, lūdzu, sazinieties ar mums.

Ko darīt, ja atbilst preci

Lūdzu, izmantojiet produkts saskaņā ar produkta rokasgrāmatu pirmkārt, ja jūs joprojām nevarat lietot to, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas laikā, lūdzu, neatveriet strīdu, būs, mēs uzskatām, communiocation ir daudz labāk, nekā strīdu.

Par Darba Laiks

Jo laika starpība, būs kavēšanās sakari, bet ziņas tiks atbildi vienas darba dienas beigām.lūdzu, esiet pacietīgi.

Par Atgriezenisko saiti, Mēs uzskatām, ka klientiem, kā mūsu draugi.Mēs ceram, ka jūs varat iepirkties no mums, ar vairāk laimes un mazāk uztraukties.jūsu atbalsts mums ir ļoti svarīgi, Lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5-Zvaigžņu atsauksmes.Ja jums ir jautājumi

Noklikšķiniet uz Help:

Lesha Zhariko2020-12-04
"Very good product! I'm counseling him! Very happy woman!"
Olga Love12342020-11-28
"Corresponds to the photo, several vibration mode, remains more than to test"
Gobiggi542020-09-04
"всё отлично. работает гаджет, только пульт глючит. не включается по запросу"
Claire88882020-09-29
"Strong vibration, but something that probably can't be work in public as you'd heat it"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti