Pet Suņu Apmācību Apkakles Uztvērējs IP67 Waterproof Tālvadības pults, LCD Šoks Vibrācijas Skaņas Treneris

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pūķiem suņi, rd290, electr šoks, saites mājdzīvnieki, anti miza suns, vīrieši šoks apkakle, pet mācību koka, lcd motorola, anti mizas apkakles, suns.

    €17.00 €37.78
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Veids: Suņi
  • Zīmola Nosaukums: Petguider
  • Modeļa Numurs: PED-004
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Apmācību Collars
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Jaunu Pet Apmācību Apkakles Uztvērējs IP67 Waterproof

Šī tālvadības suņu apmācību apkakles ir intuitīvā sistēmas kompakts dizains, suņu lieluma 10 mārciņas un uz augšu.Šo izdevīgo vienība ir ūdensnecaurlaidīgs apkakles uztvērējs un diapazonā no 400 metri.Ļauj jūsu suns, lai baudīt mitrākajos situācijās attālumā 3 futbola laukumi!Ar sistēmas 5 līmeņu trieciena/vibrācijas un standarta tonis, tā ir ideāla, lai stiprinātu suņa paklausība ap māju,pagalmā vai ezera.

Funkcijas

1. Kaklasiksnas Izmērs: Spējīgiem maziem, vidējiem, lieliem suņiem un kucēniem.10 mārciņas vai vairāk.Kaklasiksnas Izmērs u, lai 74cm(30inch) 2. Tālvadības Raidītāju var kontrolēt līdz divu apmales.Šī pakete satur vienu uztvērēju. 3. Izmanto: Mūsu kakla siksnas, kuras var izmantot dažādiem mērķiem.Piemēram: Pamata Suņu Paklausību, Medības, Rakšana, Agresīvs, Riešana, Lekt uz augšu, un sijāšanai. 4. Baterijas Tips: Strauja 2 Stundu, atkārtoti Uzlādējams Litija Baterijas Apkakles Uztvērējs,Tālvadības Raidītāju 5. Ūdens Spējām: Ūdensizturīgs Apkakles Uztvērējs 6. Diapazons: līdz 400 Metru 7. Signāls/Vibrācija Iespējas: 5 Līmeņu Vibrācijas un Standarta Toni 8. Stimulācijas Līmeņi: 5 Līmeņu Elektrostatiskā Impulsa 9. Samazināts uztvērēja dizainu, lai pielāgotos mazākiem suņiem, 10. Ātri pārslēgties no vienas apmales ar suni selektora pogu, 11. Viegli izmantot, un Regulējamas Intensitātes Poga 12. Vienkārši, ergonomisks dizains, izkārtojums, ar pogu katra veida stimulācija, nē režīma poga ļauj ātrāk veikt korekcijas. 13. Ātra un vienkārša savienošanas process 14. Taupa enerģiju, kad nevar izmantot, lai palielinātu akumulatora ekspluatācijas ilgumu, 15. Pastiprināta un droša vadītāj plastmasas kontaktpunkti

Mark Heathcock2020-10-23
"ok"
Sya Style2020-10-27
"Everything well works properly"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti