LED Selfie Gredzenu Gaismas Aplis Aizpildīt Gaismas Regulējamas Lampas Trepied Grims Fotogrāfija RingLight Tālruņa Statīvs Statīva Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: neewer softbox, profesionāla foto gaismas, selfie gredzenu gaismas, lampas led, lampas gredzens, lampas ar gaismas diožu riņķi, grīdas lampas led, gredzenu, kulonu lampas, selphy gredzenu gaismas, led softbox video.

    €6.91 €12.35
  • Gaismas Avots: augstas kvalitātes LED
  • Iepakojums: Jā
  • Sertifikācija: CE
  • Funkcijas 3: Riņķa Gaisma Ar Statīvu
  • Funkcijas 4: apaļas lampas
  • Posteņa Nosaukums: Gredzens Lampas
  • Pievienojiet standarta: ASV Plug
  • Funkcijas 2: studija gaismas
  • Gaismas režīmi: balta gaisma, silts, viegls, maigs,
  • Zīmola Nosaukums: BAODELI
  • powr Plug: USB
  • Iezīmes 1: statīvs ar lampu
  • Krāsu Temperatūra: 3200-5600
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Led Selfie Gredzenu Gaismas LED Selfie Gredzenu Gaismas Fotografēšana Metāla Regulējamas Kamera Tālruņa zvana Lampa Ar Statīvu Statīvi youtube tiktok Grims Video Live Studio Iezīme: 1. Gredzens Gaismas funkcijas 3 krāsu apgaismojums režīmi: Silts Dzeltens, Balts, Silti Balts.Katram režīmam ir 10 spilgtuma līmeņiem, no kuriem izvēlēties, kas palīdz jums, ja jums nepieciešama papildu gaismu, lai novērstu ēnas, lai veido, ņemot fotogrāfijas un selifes, veidojot video, tiešraide, un vairāk! 2. 2-in-1 dizains apvieno tālruņa turētāju un selfie gredzenu gaismas kopā, tas ir profesionāls līdzeklis, lai izveidotu live video/ieraksts ar viedtālruni vai datoru.Ideāls papildu gaismu make-up, live streaming, gulēja, selfie fotogrāfijas, filmēšana, video ierakstīšana, online mācību, tumši dekorācijas vlogging utt. 3. Saderīgs ar gandrīz VISIEM viedtālruņiem ar vai bez lieta, kas piemērots iPhone 5 SE 5S 6s 6 6plus 6S Plus 7/87Plus/8 Plus/X/XS 5.8"/IPOD Touch5 / 6/XR/XS Max/ par amsung Galaxy/ par Huawei/Xiaomi redmi/Moto/sony/Alcatel/LG/HTC. 360 grādu grozāms, regulējams skata, vai tas var būt horizontāli, vertikāli, vai jebkuru leņķi zem saules. 4. Darbojas ar lielāko daļu ierīču, kas atbalsta USB portu, piemēram, klēpjdatoru, DATORU, power bank, USB lādētāju vai MAIŅSTRĀVAS adapteri, un utt.Viegli ontrol par vadu power on/off, vai slēdzis apgaismojuma režīms vēlaties. 5. Mūsu gredzenu lampas ir ļoti viegli izjaukt un salikt, ļoti ērti veikt un ceļot.Pakete Ietver: Lūdzu, efer produkta attēlu saraksts Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu atļauts kļūda ir +/- 1cm.

– Selfie gredzenu gaisma nāk ar statīvu stāvēt un mobilo telefonu turētājs,skaits spuldzēm ir pieaudzis no 80 līdz 120,pat spilgti kā 12"gredzenu gaismas.3 krāsu apgaismojums režīmā: balta, silti dzeltena un silta balta.Katra apgaismojuma režīms ir 10 regulējamu spilgtumu, Baodeli gredzenu gaismas var izpildīt visas jūsu dažādām vajadzībām.

- 2-in-1 dizains apvieno tālruņa turētāju un selfie gaismas gredzenu, ideāls papildus aizpildīt gaismas, grims,dzīvo straumēšanu,tiešsaistes mācību,selfie fotogrāfijas, filmēšana,video ierakstīšana,tumši dekorācijas vlogging utt.To arī var izmantot kā darbvirsmas lampas jūsu lasījumā,pat kā nakts gaisma izmantot.

- Ļoti viegli darboties, instalēt un usem ar regulējamu augstumu, lai izmantotu no 14in~40in.Bet, kas rīkojas saskaņoti ar 10in gredzenu gaismas, jo lielāks un lielāks gaismas diapazonā var padarīt mirgo daudz vairāk, lai vienotos, ka jūsu āda izskatīsies daudz dabas un skaisti.

USB POWERED&WIRELESS VADĪBA : LED Riņķa Gaisma var būt aprīkoti ar jebkuru USB strāvas padeve, piemēram, sienas lādētāju, barošanas bankām, portatīvie datori, utt.Bluetooth remote darbojas ar tālruņa kameru, lai aktivizētu slēdzi.Android un iOS saderīgi.

Elportu7002021-01-30
"Fast shipping, received in 2 weeks. Everything as described. Everything works well. Remote control with the battery. I bought 8 items and found a little gift in the parcel :) Nice. Thank you. I will buy more from this seller. Good seller, I recommand."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti