Oglekļa Šķiedras Aizmugurējo lukturu Vākus acu Plakstiņus, Uzacis Toyota GT86 2012. -. gadam Par Scion FR-S 86. Subaru BRZ oglekļa uzlīme

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: toyota gt86, 3 din android, toyota gt86 lukturi priekšā, grīdas toyota 86, baule toyota gt86, mercedes ml400, g37, gt86, brz, subaru legacy lukturu korpuss.

    €26.69 €32.95
  • Īpašas Pazīmes: Apdare
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piemērotas Lampas: Aizmugurējie Lukturi
  • Ražotāja Daļas Numurs: NAV
  • Citas Detaļas Numurs: NAV

Produkta informācija 1.Oglekļa Šķiedras Aizmugurējo lukturu Vākus acu Plakstiņus, Uzacis Toyota GT86 2012. - 2015. gadam Par Scion FR-S 86. Subaru BRZ oglekļa uzlīmes 2.Materiāls: Oglekļa šķiedras,kas Izgatavotas pēc apstiprināta & sertificētiem ražotājiem ar materiāliem, kas atbilst tirgus prasībām, un ceļa izmantošanas noteikumiem. 3.Paketi, ieskaitot: Toyota GT86 Par Scion FR-S Subaru BRZ 1 pāris uzacis,pašlīmējošās lentas. 4.Uzstādīšana: Izmantot self adhesive tape noteikt,nekādas urbšanas, nekādas izmaiņas. 5.Piegāde: Parasti aizņem 5-10 darba dienas piegādā EMS.Lūdzu, ņemiet pacientam un ļauj 1 papildu dienā, ja pasūtījuma laikā nedēļas nogalē, 6.Lūdzu, sūtiet mums dažas fotogrāfijas no sava auto, un mēs apstiprinās atbilstošos produktu, par jums, paldies.Produkta apraksts Veikt Nekustamā 2x2 sarža pinuma oglekļa šķiedras Konsekventu oglekļa pinuma raksts Spīdīga virsma ir jau tapa uz shinny izskatu, UV aizsardzība, lai izvairītos no balināšanas efekts STARPTAUTISKO PIRCĒJS, LŪDZU, ŅEMIET vērā: Ievedmuitas nodokļi,nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Skate Fast Live Slow2021-02-04
"The packaging is beautiful and the quality of the products is excellent! Thank you for the cute key chain!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti