2 gab ,Anti-Zilo Staru aizsardzības Indekss 1.67 Skaidrs, objektīvs Optiskā HMC, EMI Asphere anti UV Tuvredzība hyperopia recepšu lēcas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cr 39, briļļu lēcas, optika fotogrāfijas, vīrieši optika, attēla optika, 1000tv, foto piederumi lentes, camry stikla, lēcas recepte, ēģipte lentes.

    €28.62 €47.70
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Lēcas Optisko Atribūts: Anti-reflective
  • Lēcu Materiāls: CR-39
  • Zīmola Nosaukums: Schever
  • Vienuma Tips: Briļļu Piederumi
  • Pārklājums: EMI
  • Briļļu Piederumi: Lēcas

2 gab ,Radiācijas aizsardzības Indekss 1.67 Skaidrs, objektīvs Optiskā HMC, EMI Asphere anti UV Tuvredzība hyperopia recepšu lēcas Aspherical 1.67 Lēcas, Anti-Atstarojošs Pret Skrāpējumiem Acu Recepšu Lēcas Mēs pielāgot Recepšu Brilles klientiem.Mēs piegādājam visu veidu brilles, ietvari un optiskās lēcas jūsu izvēles.Lūdzu, jāatzīmē, ka gala cena, ieskaitot gan diski, gan objektīviem, bet bez apstrādes maksa---mēs to darām par brīvu.Lūdzu, pamanīju, zemāk lietas, pirms jūsu pasūtījuma. 1. Pielāgot laiku, nepieciešams 3-7days 2. Lūdzu, dodiet mums savu recepti, lai skaidri. (1) Dioptrijas Sfērā : labā Acs SPH; Kreisā Acs SPH. (2) Cilindra Dioptriju : (ja nav, astigmatisms, vienkārši pateikt mums jomā dioptrijas ir ok ) Labās Acs CYL un ASS; Kreisā Acs CYL un ASS. (3) Skolēns Attālumu ( PD Vērtība ). (4) Bifocal mums ir nepieciešams zināt, gan pakāpi, kas jums nepieciešams.(Tuvu un Tālu grādu) (5) Progresējoša multifokāla lēcas (sk. arī tuvu vai tālu) ir arī jāzina, PIEVIENOT un grādu, kas jums ir.Ikvienam, lai objektīvs ir atstāt ziņu par jūsu recepte, ieskaitot jūsu PD mērījumu.Tur būtu kādu "+" vai "-" zīmi uz jūsu recepte, tas ir ļoti svarīgi.Kad jūs atstāt savu recepti, lūdzu, NAV atcelt vai ignorēt šo, kad jūs atstāt ziņojumu.Ja iespējams, tas būtu vislabāk, lai uzņemtu fotogrāfiju jūsu ārsta recepte, lai izvairītos no jebkādiem pārpratumiem.Parasti, jūsu recepte jauda var izskatīties kaut kas līdzīgs šim:

(Piezīme: dažreiz jūsu acu ārsts, nedrīkst rakstīt PD(Skolēnu Attālumu mērījumi uz jūsu recepte slīdēšanas, kā tas ir tiešām nav nepieciešams, lai tos izmērīt, bet, lūdzu, palūdz šo informāciju, jo mums būs nepieciešams uzrādīt mūsu optiskās lēcas.) (Labā acs) l--------------PD izmēra------------l (Kreisā acs)

Jūs varat vienkārši atsūtiet mums ziņu, kā tālāk, kad jūs veicāt pasūtījumu: Labi (OD): Sfērā______ Cyl______ Ass______

Pa kreisi (OS): Sfērā______ Cyl______ Ass______

PD: ______mm

Natalja81002021-02-11
"Great glasses"
Chvanov 19982020-09-17
"Great quality. Will definitely order again"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti