7" jaunās skārienjūtīgu Planšetdatoru, lai kliver klipad Smart d71 digitizer skārienekrānu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: plānotājs cilnes, būris rokturis, nikon kurpes, canon d600, canon d90, kaķis plānotājs, D5000, sigma sdq, āboliņš, dienasgrāmata ar gumiju.

    €5.01 €5.27
  • Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns
  • Saderīgu Zīmols: Universal
  • Displeja Izmērs: 7~10 Collu
  • Produkta Tips: Tablete Touch Panel
  • Modeļa Numurs: par kliver klipad Smart d71
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Mēs esam profesionāli touch screen digitizer ,LCD displejs un viedtālrunis daļas .Mēs to darām arī ar vairumtirdzniecību, ja jums ir nepieciešams vairāk preču, lūdzu, sazinieties ar mums par vairumtirdzniecības cenu .Daži objekti nerāda, tomēr ,ja jums ir nepieciešama jebkāda priekšmetus ,vienkārši atsūtiet ziņu, vai sazināties ar mums 1. Visas ekrāna tiek pārbaudītas no rūpnīcas ,tās ir jaunas un labas darba 2. Saņemot paku, lūdzu pārbaudiet preču.ja kādas problēmas ,lūdzu, sazinieties ar mums , mēs var nosūtīt vienu vai kompensāciju . 3. Daži touch screen ir daudz dažādu daļu skaits par pašu planšetdatoru , Mēs pārliecināmies, nosūtiet darba touch screen vai lcd displeju. 4. Lūdzu, lūdzu, atstājiet mums tieši jūsu pilns vārds (īpaši pircējs, no RU) un Telefona Nr. ,, kad jūs uzpildes savu informations kā pircējam, tā, ka kurjers var piegāde uz objektu savlaicīgu un vienkārši. 5. Pirms instalēt touch screen vai lcd displejs ,lūdzu, tos atkal planšetdatoru .Ja kādas problēmas ,tikai conact mums . 6. Mēs atzīmētu objektus kā "Paraugs" vai "Dāvanu" ar zemākas produktu vērtība ir tā, ka, lai palīdzētu jums samazināt vai izvairīties noGST vai VT un citu Ievedmuitas Nodokļus.Pārdevējs nav atbildīgs par savu valsti, jebkurus nodokļus vai muitas nodevas!paldies Iepakojumā:

Shippping: 1. Mēs nosūtīsim lai 3 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu. 2. Tiem, freeshipping pasūtījumus parasti tiek nosūtīti pa pastu Ķīnas ,ePackt vai Atopija.lv Standard Shipping, ja jums ir nepieciešams ātrāk piegāde ,jūs varat izvēlēties, DHL vai conact mums . 3. Ķīna post ,ePackt vai Atopija.lv Standard Shipping ,tiem, kuģniecības parasti ir 15-40 dienas uz citu valsti adresi.Dažreiz ,tā ir ātra, dažreiz paiet vairākas dienas, lūdzu, zināt, ka.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti