2-in-1 Digitālā Skaitītāja Leņķis Inclinometer Leņķis Ciparu Valdnieks Elektronu Goniometer Transportieris, Leņķa meklētājs Mērīšanas Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: transportieris, ciparu līmenis inclinometer, transportieris nerūsējošā tērauda, piezīmjdatora krāsas, vadīt leņķa sensors, ciparu valdnieks, digitālā inclinometer elektronisko, Avots 12v, vara detektors, leņķa transportieris.

    €5.73 €9.56
  • Izmantošana: Home DIY
  • Modeļa Numurs: JJ193006
  • Materiāls: Alumīnija-vara Sakausējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Rokas Instrumentu Daļas

Apraksts:

1, 2-in-1-multi-funkciju: mērīšanas leņķi, 0-360 °, gravētas līnijas garums 810-197-200: 200,300

2, plašs pielietojuma spektrs: plaši izmantoti kokapstrādes, mēbeļu, celtniecības materiāli, apdares, skolas, ģimenes DIY, mehāniskā apstrāde un citās jomās.

3, pasaulē pirmā: sabiezējumu un paplašinājās valdnieks, izmantojot super-stiprības neilona un stikla šķiedras mašīnbūves materiāli, labu stingrību, nodilumizturīga, bez deformācijas, ne roku, viegli un izturīgi.

4, palielināt sabiezējums rokturi, elastīga, un var viegli novērtēt, ērti un droši.

5, pilnekrāna liels LCD displejs mērīšanas datus, lasīšana ir vienkāršs un ērts.

6, displejs: pakāpi, un pakāpi, izlases konversijas

7, jebkurā stāvoklī, var nodzēst, lai atvieglotu mērījumu absolūto un relatīvo mērījumu.

8, jebkurā stāvoklī, var būt vēsture, viegli izmērīt lasījumā.

9, ar automātisku izslēgšanās funkciju, ietaupot elektroenerģijas patēriņu un pagarina akumulatora kalpošanas laiku.

10, dzīvoklis atpakaļ lineāls, viegli novilkt un pasākumu.

11, 3 v CR2032 litija baterija, strāvas padeve, superior akumulatora ekspluatācijas laiku.

12, augsta izšķirtspēja: 0.05 ° / 3'

13, precizitāte: 0.5 °

14, foršs melnais valdnieks uz baltā metriskā sistēma dubultās skalas līnijas, uzkrītošā un nesavtīgs, viegli lasīt.

Paketē ietilpst:

1* leņķa lineālu

Atgriešanās \Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Mammadolphin672020-09-03
"Muito bom chegou rápido."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti