2 in 1 Luksusa Ādas Maks Telefonu Gadījumā Samsung Galaxy S6 S7 Malas S8 S9 Plus Flip Cover Kartes Slots Magnētisko Piezīme 8 9 Fundas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gadījumā luksusa s8, samsung s7 flip led, gadījumā, s10e samsung, galaxy s6 seifs, paneļi galaxy s9, brokāta gadījumā samsung galaxy s7 malas, galaxi s7, magnētisko karšu gadījumos, gadījumā, s6 samsung, gadījumā, s10 samsung.

    €5.82 €7.09
  • krāsa: Melns, Zelta, Zila, Brūna, Rozā
  • Saderīgas Samsung Modelis: GALAXY S10E
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Dizains: Biznesā
  • Veids: Aizsardzības Gadījumā
  • Zīmola Nosaukums: SMILYOU
  • Izmērs: S5 S6 S7 S8
  • paku: Telefonu Gadījumā
  • Mazumtirdzniecības Iepakojumā: No
  • Funkcijas: Lieta

Specifikācija: Labas kvalitātes, pilnīgi jaunas un luksusa mobilo tālruni lieta, kas Izgatavoti ar augstas kvalitātes PU ādas kopumā lietā ir pilnīga aizsardzība flip gadījumā Var izmantot separetely kā slim TPU gadījumā Ar kartes slots, tāpēc, ka to var izmantot arī kā maku, telefonu gadījumā Aizsargāt jūsu tālruni no smagā trieciena, putekļiem, skrāpējumiem Iepakojums: 1 x Tālruņa Lieta Veida paziņojums:

1. Lūdzu, pārbaudiet visus relatīvo informāciju pirms iegādes.Kad jūs maksājat par pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir jāinformē mūs pareizā krāsa, un arī jums ir dubultā pārbaudīt saņēmēja informāciju, ieskaitot pilnu nosaukumu, adresi, tālruņa numuru un pasta indeksu, lai mēs varētu nosūtīt sūtījuši, un bez kavēšanās.

2. Ja delivey datums ir runing un jums nav saņemt paketes, lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Tas ir, nav šaubu, ka mēs palīdzēs jums pagarināt piegādes datums paka sasniedz jums.

3. Ja jums ir kādi jautājumi par sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt jebkuru problēmu.Klientu apmierinātība ir mūsu galvenais mērķis.

4. Kad jūs uzņemt parcel post office, Lūdzu, atveriet paku klātbūtnē pēc virsnieks, tāpēc, lai pārliecinātos, ka jūsu zemes gabals ir labā stāvoklī.Ja ir jebkādas bojājumu jūsu pakete, lūdzu, jautājiet pēc darbinieka jautājumu radinieks dokumentu, vai jūs varat atteikties parakstīt zemes gabala.

5. Ja pakete tika saņemti labā stāvoklī, lūdzu, atstājiet mums piecas zvaigznes pozitīvas atsauksmes par atbalstu.Jūsu apmierinātība ir mūsu motivācija.

Snezana872020-12-18
"hi"
Judoismijnsport2020-08-25
"Ordered on 11th Aug arrived today 25th Aug considered fast delivery. Product is nice looking, however it is not soft. The blue colour is a bit darker than expected. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti