Ametists Fluorite Kristāla Orgone Piramīdas 60mm Enerģijas Dziedinošo Roku darbs Orgonite

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: reliģisko piramide, ēģiptes zelta piramīda, fluorit akmens, kvarca piramīdas, orgonit, piramīda, piramīdas orgonit, ametista akmens, orgon diy, 7 čakra piramīda.

    €21.85 €24.28
  • Postenis Augstums: 6cm
  • Modeļa Numurs: ORG01
  • Objektu Platums: 6cm
  • Objekta Garumu: 6cm
  • Postenis Svars: 200g
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi
  • Produkta Funkcijas: roku darbs
  • Materiāls: Dabīgais Akmens

Ametists Fluorite Kristāla Orgone Piramīdas 60mm Enerģijas Dziedinošo Roku darbs Orgonite

Atkal līdzsvaru un harmoniju ar Orgone Piramīdas Enerģijas Ģenerators.Ideāls Čakra darbu, Reiki dziedināšanu, kristāla režģi, mājā, birojā, dekori, dāvanas, un vairāk!Izmērs:Apm.6cm Materiāls:Zelta stiepli, Sveķu,Zelta folija,Ametists Fluorite Kristāla,Obsidian Tas ir izgatavots pilnībā ar sevi, tāpēc katram būs nedaudz atšķiras.Orgonite Kristāli Piramīdas Veicis Orgonite Metālu un Dažādu Dabas Kristāli avots no dažādām pasaules daļā.Spēcīgu Vibrāciju Enerģija tiek ražota, sadedzinot Dabas Čakra kristāli, reaģē ar Orgone Enerģētika, kas dot pozitīvo vērtību visapkārt.Orgonite funkcijas: pastāvīgu darbu; pārveido negatīvo enerģiju, radot pozitīvas enerģijas; attīra atmosfēru, detoxifies ūdens; palīdz augiem augt labāk, bieži ārstē bezmiegu un hronisku murgi; palīdz atmodināt jūsu iedzimtās sirds-iedvesmoja amatpersona.Nodrošina spēcīgu vitalitāti atbalstītu, saglabātu cilvēku veselību, enerģisks un samazinātu fiziskos bojājumus, ko izraisa apkārtējās vides piesārņojumu.Jo katra kristāla un akmens ir unikāls,tāpēc tur var būt nedaudz atšķirīga informācija, bet garantēt, ka katru kvalitāte ir tikpat skaista kā bilde.Iepakojums:1pc orgone piramīda

Piezīme 1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, tas pirms maksāt.

Rakso 852020-09-23
"It's stunning! Absolutely amazing!So happy!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti