Luksusa Dimanta Siksnu Apple Skatīties joslas 40mm 44mm 38mm 42mm cienītā Bling Aproce Correa Aproce iWatch sērija 6 SE 5 4 3

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gadījumā iwatch 38, pieteikumi skatīties 6, galaxy luksusa pulksteņu siksniņas, apple skatīties 3 joslu 38mm pack, apple iwatch 44mm, apple skatīties joslas luksusa krokodils, apple skatīties 6case, apple skatīties joslas sieviešu bling, apple band pack, bize solo cilpa.

    €18.92 €47.31
  • Band Materiālu Veids: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: Beiziye
  • stāvoklis: Jauns ar birkām
  • Izmērs 6: apple skatīties band
  • Modeļa Numurs: Apple Skatīties 38mm 42mm 40mm 44mm
  • Joslas Garums: 20cm
  • Modelis: apple skatīties, sērija 6 SE 5 4 3 2 1
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Luksusa elegants modes
  • Skavu Veids: tauriņš sprādzes

1. Saderīgs modelis: Apple Skatīties Joslas 38mm 40mm 42mm 44mm

2. Shiny diamond dizains: stingri inkrustēts ar spīdīgu izsmalcinātu meistarība, to skatīties ir ļoti piemērots vīriešiem un sievietēm, nav svarīgi, jo

3. Biznesa, sporta, iepazīšanās, vai jebkuru reizes.Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda adapteris: viegli pielāgot garumu, lai atbilstu jūsu rokas, ideāli piemērots jūsu skatīties

4..Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, mēs to atrisinātu ar jums un ceram uz jūsu pasūtījums

5.Paketē ietilpst:

1 * Apple siksna

1 *Pārcelšanās rīks

Atsauksmes

A) Ja jums ir apmierināti ar savu pirkumu, mēs patiesi ceram, ka jums dos mums pozitīvu atsauksmju.Atkal, mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes.

(B) Ja esat apmierināts ar savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums pirms iesniegšanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs atbildēsim uz jums 24 stundu laikā un strādāt ar jums, līdz jūs esat apmierināti.

Piegāde

Izvēloties bezmaksas kravu loģistikas vienlaikus, dažādās valstīs, tuvu un tālu, loģistika laiks būs atšķirīgs.Dažās valstīs, iespējams, vajadzīgs ilgāks laiks, lai sasniegtu tos, jo īpaši Brazīlijas,Dienvidamerikā un Āfrikā.

(1) J: Kad es maksāju, Kad jūs kuģis savu pasūtījumu?

A: 24 stundu Laikā.

(2) Q: Cik ilgi varēs saņemt šo paketi, un ko man darīt, ja man nav to saņem?

A: Atkarībā no jūsu valsts, Ja neesat saņēmis vairāk nekā 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vaicājums pakete loģistikas jums dot apmierinošu atbildi.

(3) Jautājums: Ja preces ir kvalitātes problēmas, kā es varu darīt?

A: Lūdzu, sazinies ar mums, mēs atrisinātu šo problēmu.

Saskaņā ar jaunākajiem noteikumiem, krievijas pasts: krievijas pircējiem, lūdzu, pilnu nosaukumu un pilnu adresi, lai izvairītos no iepakojuma tiek atgriezta, vai nevar tikt sniegts.

Ja pircējs vēlētos uzzināt sīkāku informāciju par kravu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs nodrošināsim jūs ar saprātīgu izvēli, transports.

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

1.Vairumtirdzniecības klientu,mēs piedāvājam vairumtirdzniecības cenas un bezmaksas ekspress piegāde (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuriem piegādes laiks ir aptuveni 3-7 dienas (Izņemot attālos rajonos).

2.Lai piliens kuģniecības klientu,mēs nosūtīsim preces, lai jūsu klientiem tieši un nebūs likt jebkuru mūsu informācijas paketi.

Šeit!Paldies, ka nāk, ceru, ka mums būs nākamais sadarbību.

Olzana19692021-01-23
"Классный красивый чехол. Все камушки на месте. Мне оказался немного великоват. Муж убрал с каждой стороны по два звена. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti