ESD LCD Ciparu Elektriskās Desoldering Sūknis SS-331 SS-331H BGA, Skārda Iesūknēšanas Sūknis, Elektriskie Absorbēt Miega Funkcija 160 - 480℃

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: desolder elektriskā sūkņa, sfc, ss 331h, 12mm ws2811, proskit ss 331h, bumbu alvas, augsta vakuuma sūknis desolder, bga, vakuuma, par lodēšanas alva, elektriskais iesūkšanas.

    €76.49 €84.99
  • Temperatūra: 160 - 480℃
  • Modeļa Numurs: SS-331H
  • Vakuuma uzsūkšanas: >600 mm Hg
  • Darba Spriegums: 220-240
  • Strāvas patēriņš: 140
  • Iepakojuma Lielums: 25cm x 12cm x 10cm (9.84in x 4.72in x 3.94in)
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Lodēšanas Jauda: 90
  • Sildīšanas Elements: Keramikas Sildītājs
  • Sertifikācija: NAV
  • Iepakojuma Svars: 3.0kg (6.61lb.)

ESD LCD Ciparu Elektriskās Desoldering Sūknis SS-331 SS-331H BGA, Skārda Iesūknēšanas Sūknis, Elektriskie Absorbēt Miega Funkcija 160 - 480℃

SS-331 LCD desoldering stacija ir efektīva desoldering rīks ar iebūvētu vakuuma lai caur caurumu dēļi un sastāvdaļas.Tas ir termostatiski regulējamiem desoldering stacijas, kas nodrošina zemu izmaksu un augstas veiktspējas.Ergonomiski draudzīgu struktūra ļauj vienu roku darbību, nepieciešamas tikai dažas sekundes uz vienu pin, vairāk, droši, efektīvi un ērti.

Mikroprocesoru kontrolēta

Mikroprocesors Kontrolē, nodrošina precīzu temperatūras kontroli no 160 līdz 480°C.

Keramikas sildītājs

Nodrošina ātru siltuma augšu, ātra un augstas izolācijas pretestība.

Augstas jaudas desoldering rīks, kas ar vakuuma

Paredzēts ar kvalitātes apkures elements, tas nodrošina augstāku veiktspēju un ilgāku kalpošanas laiku nekā tradicionālais veids.

Iebūvēts lieljaudas 600mmHg gaisa sūknis, jo īpaši attiecībā uz svina-bezmaksas desoldering no daudzslāņu plates.

Efektīvu darbību, ātri un viegli

Ergonomiski draudzīgu struktūra ļauj vienu roku darbību, nepieciešamas tikai dažas sekundes uz vienu pin, vairāk, droši, efektīvi un ērti.

Liels LCD displejs

Ātri un viegli uzstādīt vēlamo temperatūru un pārbaudīt faktisko temperatūru.

Pēc fārenheita vai Celsija vienību atlase.

Tehniskā Specifikācija

Modeļa Nr:SS-331H

Spriegums:220V-240V~ 50Hz

Lodēšanas Jauda:90W

Strāvas Patēriņš:140W

Temperatūra:160°C-480°C

Vakuuma Spiediens:>600 mm Hg

Sildīšanas Elements:Keramikas Sildītājs

SS-331H Pareizu Lietošanu

1. Pēc katra darbu, tas ir ieteicams, lai iesūkšanas 3-5 reizes un tukšs atlikušo skārda caurulē;

2. Ja intervāls starp lietošanas ir aptuveni 20 minūšu laikā, tas ir ieteicams, lai attīrītu tērauda caurule ar adatu, pēc tam, kad gaisa iesūkšanas;

3. Ir konstatēts, ka iesūkšanas ir samazināta lietošanas laikā, lūdzu, tīra tērauda caurule ar adatu;

4. Ja lietošanas biežums ir ļoti zems, tas ir ieteicams, lai pielāgotu skārda ieroci, lai par 200 grādiem, un pēc tam, lai darba temperatūra lietojot;

5. Kad alvas sārņi, skārda uzglabāšanas cilindrs ir apmēram 1/2, tas ir jātīra laikā.Ja filtrs kokvilnas, ir konstatēts, rūdīts, tas jāaizstāj laikā.

Cēloņi bloķēts meklētāji

1. Temperatūra ir pārāk zema laikā ilgtermiņa unsoldering.Kad lodēt nesasniedz uzglabāšanas tvertnes, temperatūra pazeminās, un lodēt paliek caurule, kas izraisa nosprostojums.

2. Pārāk daudz alvas sārņi, skārda uzglabāšanas cilindru nebija tīrīti reizi.Ja velkmes, kas ietekmē vēja mutē nav tīrīti laiku, alvas sārņi, kas pie astes ir jāizņem, un to var noņemt tikai tad, sildot to ar lodāmurs un tinning to.

Īpaša Piezīme

Pēc lodēšanas lielgabals, ko izmanto, joprojām ir atlikums plānas tērauda caurules.Ja tas ir vienmēr augstā temperatūrā, tas radīs iekšējā skārda oksidācijas ražot alvas sārņi (jo kušanas temperatūra no bezsvina lodalvu ir 220 grādiem, un kušanas temperatūra svina lodalva ir 180 grādi). ), Alvas sārņi, kas uzbriest, pēc tam, kad tiek oksidēts, un ir ciešā kontaktā ar iekšējās sienas, nerūsējošā tērauda caurule, lai iegūtu cieta viela pulveris.Tāpēc, alvas sārņi, kas būtu jātīra reizi, kad tas ir nepieciešams.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti