Casio G-Shock (Analog-Digital Black Dial Vīriešu WatchBluetooth Compatiable, Iegūt Dziļāku Mūzikas Ūdensizturīgs Sporta GBA-400

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: signalizāciju, drošības, dziļāk fish finder, gameboy mātesplati, audums turcija, g šoks skatīties, casio protrek prg 650, dziļāk, casio, g šoks, gameboy krāsa zaļa.

    €132.98 €225.39
  • Gadījumā Biezums: 18.3 mm
  • Skavu Veids: Sprādzes
  • Modeļa Numurs: GBA-400
  • Kustība: Digitālā
  • Kastes & Gadījumos Materiāls: Metāla
  • Gadījumā, Ja Forma: KĀRTA
  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Casio Turcija
  • Stils: Sporta
  • Ūdens Izturība Dziļums: 20Bar
  • Band Materiālu Veids: Sveķu
  • Dial Diametrs: 51.9 mm
  • Gadījumā, Ja Materiāls: Keramikas

Vispārīga Informācija Bluetooth Compatiable, Iegūt Dziļāku Mūzikas Dial Krāsa: Melna, Gadījumā, ja Forma: Apaļa Joslu Krāsa: Melna, Band Materiāls: Sveķu Skatīties Kustība Tips: Kvarca, Skatīties Displeja Tips: Analogs-Ciparu Lieta Materiāls: Sveķu, Ja diametrs: 55 milimetru Ūdens Pretestību, Dziļums: 200 metru Noņemt plastmasas vainagu, lai sāktu skatīties

Funkcijas

G-SHOCK skatīties, kas ir popularitāte, kas aptver daudzas intereses un kultūru, ir lepna, ka savākšanas jaunu mūzikas tēmu G'MIX pulksteņi.

Katra no šīm pulksteņiem ir Bluetooth® SMART, kas var savienot ar viedtālruni, lai jūs varētu kontrolēt dažādās tālruņa funkcijas no jūsu skatīties.Lielā 3 pulksten maksimumu var izmantot, lai pārslēgtos starp dziesmām, kontroles mūzikas skaļumu vai pielāgot skaņas funkcijas ar ekvalaizera funkcija.Dziesmas nosaukums meklēšanas funkcija ļauj jums atrast dziesmas nosaukumu, spēlējot no jūsu atrašanās vietas pieskārienu pogai.Jūs pat varat izmantot jūsu skatīties, lai radītu dažādas skaņas ietekmi uz jūsu tālruni.

9 pulksten skalu, kas rāda pašreizējo savienojuma statusu starp pulksteni un tālrunis ir paredzēts, lai izskatās vinilplašu, lai pievienotu mūzikas motīvi, lai šiem modeļiem.

Runājot par funkcijām, funkcijas un dizainu, visu šo jauno G'MIX modeļi ir pielāgoti mūzikas un mūzikas baudīšanai.

Mobilo Saites (Funkcija savienojums ar Bluetooth® SMART ierīci, izmantojot bezvadu sakaru)

Lai izmantotu Mobilo Saites, ko jums ir nepieciešams, lai lejupielādētu "G-SHOCK +" un "G'MIX App", lai jūsu tālruni.Īpašs spēlētājs, kas var pārveidot gaisotni daudz dažādu koncertu norises vietas ar ekvalaizeru un skaņas lauku korekciju; var pārbaudīt no pulksteņa.Maksimālā darbības ļauj jums, lai meklētu dziesmas nosaukumu, kas skan drīz.Veicot pogu darbības skatīties izraisa tālruni skaņu, padarot to vieglāk atrast.Automātiskā Mājās Pulksteni un Pasaules Laiku iepriekš iestatīti režīmi katru dienu.Konfigurēt Pasaules Laika (aptuveni 300 pilsētām), signalizācija, taimeris un citas pulksteņa funkcijas no tālruņa.

∗ Bluetooth is a registered trademark vai trademark of Bluetooth SIG, Inc.

Ticari Citas preču zīmes un nosaukumi ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Informācija par atbalstītajiem telefonu modeļu un jaunākās ziņas, apmeklējiet:

http://world.g-shock.com/ble/

Technicial Specifikācijas Institūcija / bezel materiāls: Silikons, Silikons Vadu Trieciena Izturīgs Minerālu Stikls, Ūdens izturīgs līdz 200 metru LED gaismas (Super Apgaismojums)

Izvēlēties apgaismojuma ilgums (1,5 sekundēm vai 3 sekundes), afterglow

Flash signāls

Mirgo skaņas signālu, pulksteni signālu Roku shift funkcija (roka ir pārvietoti citur, lai nenobloķētu digitālo ekrānu saturu.) Mobile link (Savienojums ar Bluetooth® SMART ierīci, izmantojot bezvadu savienojumu) Lidojuma režīms world time (Pasaules laiks

35 laika zonām (100 pilsētās + koordinēto universālo laiku), savukārt, vasaras laika ieslēgšana / izslēgšana 1/100 otrās precizitātes hronometrs

Mērīšanas tilpums: 999: 59'59.99 "

Mērīšanas režīmi: Pagājis laiks, split laiks, 1. un 2. ierašanās laiks Atpakaļskaitīšanas taimeris

Mērīšanas vienība: 1/10 otro

Ievades diapazons: 1, otrās - 100 stundas (1-sekunžu intervāliem, 1 minūšu intervālu un 1 stundu intervālu) 5-dienu vai vienu reizi signalizācija (ar 1 snooze) Laika signālu Zemas baterijas brīdinājums (Ja akumulatora uzlādes līmenis nokrītas zem noteikta līmeņa, brīdinājums, parādās uz ekrāna.) Pilnībā automātiska kalendāra (līdz 2099. gadam) 12/24 stundu formātā Pārslēgšanas pogu skaņas Regulāri hronometrāžas

Analogs: 2 rokas (stundas, minūtes; rokas pārvietot ik pēc 20 sekundēm)

Digitālā: Stundas, minūtes, sekundes, pm, mēnesi, datumu, dienu Precizitāte: ± 15 sekundes / mēnesī Aptuveno akumulatoru darbības laiks:

2 gadus SR927W x 2 (izmantojot Mobilo Saite 2 stundas dienā.)

* Gaismas: 1 reizi dienā (1,5 sekundēm)

Ķermeņa izmērs / Kopējais svars, Ķermeņa izmērs: 55 x 51.9 x 18.3 mm Kopējais svars: 66g

- Mēs rūpīgi pārbaudītu un rūpīgi pack un nosūtīt izsekošanas numuru.

- Visas preces ir pilnīgi jaunas un iziet kvalitātes pārbaudi.

- Visas preces ir labā stāvoklī, pirms tie tiek nosūtīti.

- 12 mēnešu laikā starptautiskā garantija par bojātiem priekšmetiem. (Nav tostarp vienumus, kas ir bojātas un / vai ļaunprātīgi, pēc tam, kad saņemts)

- lai nodrošinātu, ka jaunas preces un kuģniecības labā stāvoklī.

1. Pasūtījuma jāraksta pareizā adrese, Pasta indekss, Kas ir nepieciešams, lai nodrošinātu, ka jūsu zemes gabals ir ļoti būtiska informācija.Ja jums nav jāievada pareizā zip kodu, tas novedīs pie jūsu pakete nevar piegādāt, mums nav jāuzņemas nekāda atbildība.

2. Pasūtījuma informācija jāraksta pareizi Pilns nosaukums Saņēmēja adrese, jābūt precīzi rakstīts, ēkas vai mājas numuru , adresi ir, lai nodrošinātu precizitāti būtiskāko saites.Pārliecinieties, vai nav rakstīt saīsinājums no adresāta vārdu.Ja pirkums nav sekot šo veikalu, lai informētu pareizu informāciju,mums nav jāuzņemas nekāda atbildība.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti