Jauns Dizains, Kas Aprīkots Metālisks Spandex Tabula Ietver Auduma Galdauts Balts Taisnstūris Kāzu Gadījumā Apdare

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: melns mežģīņu galdauts, zaļā spandex tabula aptver, spēle galda pārvalki, vāks tabl, galdauts, apaļā lieldienu galdauts, auduma pvc tabula, galdauts ūdensizturīgs, bārs galda drānu kārta, kāzu zīda galdauts.

    €11.51 €13.70
  • Stils: Eiropa
  • Iezīme: Ūdensizturīgs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modelis Tips: Cietie
  • Modeļa Numurs: 002SPAN-bb556
  • Technics: Austs
  • Forma: Taisnstūra
  • Izmērs: 55-WA11EEV
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Izmantošana: Kāzas
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Zīmola Nosaukums: SHENGXuntex

Nosaukums: Metālisks Stiept Spandex Galda Vāku Materiāls:likra spandex audums 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes Krāsa: Sarkans,Vīna Sarkans,Zaļš, 20 krāsas izvēlēties Izmēru:4ft-122x60x60cm 5ft-152x76x76cm platības ziņā ir atšķirīgas 6ft-183x76x76cm 8ft-243x76x76cm Mēs varam pielāgot lielumu saskaņā ar jūsu nepieciešamību.Piezīme:attēls, kas liecina, ir platības ziņā ir atšķirīgas 6ft-183x76x76cm Ja jums ir nepieciešama citu krāsu, lūdzu, paziņojiet mums.Motīvs: Viegli mazgājami un gludināšana.Dabai draudzīgus produktus.Endurable mazgāt un rieva bezmaksas.Laba touch sajūta.Plaši izmanto, lai kāzas, paries, svinībām vai citiem īpašiem gadījumiem.

1. Par krāsu: Visas preces ir veikti natūrā.Bet šaušana gaismas, leņķi un monitora iestatījumus un citus faktorus, kas var izraisīt esamību noteiktu krāsu attēlos, ne kvalitātes problēmu, lūdzu, dominē veida, paldies! 2. Par izmērs: Visi izmēri tiek mērīti manuāli,tā ir normāla parādība, par mērījumu kļūda, parasti, mērījumu kļūdas 1-3 cm,ceru, ka jūs to saprotat! 3. Par tarifu: Visi mūsu cena nav secinot, tarifu, kuģu kravu ir tikai transporta nodevu, tarifu, ir jāmaksā jūsu valsts Pasūtījuma no importētāja, un katras valsts Pasūtījuma Noteikums ir dažādi, Ja ir tarifs, kas jums būtu jāmaksā tas pats, ceru, ka jūs par to zināt!

. Bojātas preces jānosūta atpakaļ 7 dienu laikā no piegādes datuma.

. Tikai nekvalitatīvu preci var piedāvāt maiņas vai rezerves.

. Lūdzu, pārliecinieties, lai saglabātu oriģinālo iepakojumu, lai atgrieztos.

. Pircējs sedz piegādes maksa atgriezties jebkurā situācijā, izņemot mūsu defekti.

. Mums nebūs atbildīgs par pircēja zaudējumiem un zaudējumu pēc pasūtījuma summa, ko pircējs faktiski samaksājis mums.

. Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.

. Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes, un mēs darīsim tāpat.

. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

. Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma, mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

Lavanta 1472020-12-24
"The table cloth does not fit a 4ft table To small product is very thin! Do not recommend 4ft metallic spandex table cover "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti