Divu Funkciju Tualete Bidē Smidzinātājs Jaucējkrāns Vannas istaba Rokas Shattaf Misiņa T adapteris 1.5 m Šļūteni Tvertne Līks Īpašnieks Auduma Autiņbiksīšu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pieslieties smidzinātājs, baseinu mikseris, duša tualete, virtuves jaucējkrāns, facuet virtuves, šļūtenes tualetes, bidē maisītājs, bidē, rokas duša tualete, shattaf tualetes.

    €8.29 €12.56
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Spary Tips: Horizontālā
  • T-adapteris materiāls: Misiņš
  • Instalācijas Veids: Pie Sienas Piestiprinātās
  • Sertifikācija: NAV
  • Bidē smidzinātājs materiāls: augstums kvalitātes ABS
  • Šļūtenes Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Modeļa Numurs: BF-BABC001011
  • Uzstādīšanas metode: Pie sienas piestiprinātās vai Tvertnes Līks
  • Zīmola Nosaukums: temkunes
  • Jaucējkrāns Pieskaroties: 3 Caurumiem
  • T-adaptera vītne: 1/2" vai 3/8" or7/8" pēc valstīm
  • Šļūtenes Garums: 1,5 metru(59 collas)
  • Pieskarieties caurums: 3 Caurumiem

Divu Funkciju Tualete Bidē Smidzinātājs Jaucējkrāns Vannas istaba Rokas Shattaf Misiņa T adapteris 1.5 m Šļūteni Tvertne Līks Īpašnieks Auduma Autiņbiksīšu

Iezīmes: 1) Visas detaļas vienā kastē, nav nepieciešams iegādāties papildus komponentu uzstādīšana. 2) Ietaupīt naudu un vidi 3) Universālā un Standard& Saderīgu dimensija 4) Regulējams ūdens spiediena padarīt jūs labāka pieredze! 5) Nav elektrības vai baterijām, kas nepieciešamas darbības nodrošināšanai!

Specifikācija:

Rokas bidē smidzinātājs vadītājs: ABS materiāla, hromēts

Nerūsējošā Tērauda Šļūtenes izmērs: G1/2"*G1/2", 1,5 Metru (59inch) garumā

T-adapteris izmērs:

keramikas un misiņa diska kasetne, hromēts

Pareizs T-adapteris lielumu dažādās valstīs izmanto

KĀ un ĀS Standarts:

F1/2"xM1/2"xM1/2"(Āzijas valstīm un Austrāliju,jaunzēlandi ...)

ASV Standarts: F15/16"xM1/2"xM15/16"(Ziemeļamerikā , asv un Kanādā ...) ES Standarta: F1/2"xM1/2"xM1/2" un 3/8"transfer(Eiropas valstīm , Beļģija , Nīderlande , Spānija , Vācija , Francija , Izraēla ...)

Q1. Kāpēc jūs ieteiktu, ka T adapteri būtu izslēgts pēc katras lietošanas?

A: Mēs ļoti iesakām, lūdzu, pārliecinieties, lai izslēgtu T adapteri vārstu, kad tā netiek izmantota.Kā jūs zināt,

šļūtenes un smidzinātāja galva ir veidota ar cieto celtniecības, ja jūs tos saskaņā ar pastāvīgu ūdens spiedienu,

spiediens ūdensapgādes bieži mainās,varbūt kļuvusi spēcīgāka vai vājāka, ko varbūt kaitējumu, smidzinātāju, vai šļūteni.Izslēgšanas vārsts, kas pēc katras lietošanas saglabās šo bidē noteikto optimālo formu ilgtermiņā.Neaizmirstiet!Paldies!

Q2.Dažreiz tas ir grūti nospiediet sviru uz smidzinātāja galvu, kāpēc?

A: šajā gadījumā tas parāda, ka ūdens spiediens ir pārāk augsts, jums labāk samazināt nedaudz T adapteri, tikmēr,

nospiediet rokturi smidzinātājs galvu maigi.

Q3: Kāpēc man ir nepieciešams, lai izmantotu abas lentes un O-gredzenu blīves?

A: Jūs labāk izmantot dažas lentes un zīmoga paliktnis gadījumā, ja noplūdes, kad jūs instalējiet šo rokas bidē miglotāja komplekts, tualete.

Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu !!! Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums kārtībā sakarā ar jauno politiku krievijas muitas,citādi jūs, iespējams, netiks saņemt pakete beidzot.

Maksājumu --Mēs pieņemam Darījuma un galvenās kredītkartes.Sūtījumu un nosacījumi --Parasti ir sūtījumu var noorganizēt 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Katrs elements var tikt izvests, ja maksājumu, ko tas saņēmis pirms 17:00 katru dienu. --Mēs parasti kuģis, šo preci ar China post air parcel .Lēsts, piegādāt laiks 15-25 darba dienas.Ātrāka piegāde ir pieejama ,pls sazinieties ar mums jāmaksā papildu maksas. --Pasta tranzīta laikā vislabāk novērtētās, bet nav garantēts.Kā tranzīta laiku mainās. --Pircējs ir atbildīgs par atgriešanos shipmen t.Sazinieties ar mums --transportēšanas bojājumi ir jāpaziņo 5 darba dienu laikā, no kurām produkts tika piegādāts. --Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums,mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem ASAP. --Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumu pa e-pastu, lūdzu pārbaudiet savu e-pasta atbildes.Atsauksmi --es aprakstīt priekšmetus, kā arī, kā es varu.Ja man ir kaut ko palaiduši garām, lūdzu, ļaujiet man zināt. --Lūdzu e-pastu man pirms atstāt atsauksmes, ja jūs neesat apmierināts ar savu posteni, tāpēc mēs varam strādāt tā out. --Starptautiskās Pircējiem - Lūdzu, Ņemiet vērā: Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti