ADEWEL 2019 Modes, Sexy Sievietes Blūze Cietā Sasmalcināts Veļa Kokvilnas Bowkot Pogu uz Leju Topi, Sieviešu Ikdienas Krekls

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kleita vintag, baleta ķermeņa uzvalks, zilā kleita lady, džinsa kleita sievietēm, boofeenaa divas gabals, bumbu kleita puse, līnijas augšu, dimanta redzēt cauri, kleita romper, eleganta kleita pilnu piedurknēm kleitas.

    €12.13 €20.22
  • Elastība: augstas elastības
  • Veids: Sieviešu Ikdienas Krekls
  • Modelis Tips: Cietie
  • Detaļas: Unikālo kaklasaiti priekšā, ka flatters un akcentē savu formu
  • Occation: gadījuma, biznesa vai gaumīgs. Tas ir ļoti universāls, jo īpaši attiecībā uz ceļojumu
  • Apdare: Priekšgala
  • krāsa: Balts, melns, zils, aprikožu
  • Izmērs: (US 4-6)S, (US 8-10)M, (US 12-14)L,(US 16-18)XL, (US 18-20)XXL
  • Vairāk Informācijas: Veselīgs un viegls audums nodrošina ērtu valkāt
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Zīmola Nosaukums: adewel
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: Veļa
  • Apkakle: Savukārt-Apkakle
  • Stils: Ikdienas
  • Auduma Veids: Broadcloth
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Arrivable laiks : Līdz 2018. gada aprīlī , Liela sastāva

Gadījuma gredzenūbele blūze funkcijas 3 ceturksnī sarullēt cuffed piedurknēm, Pogu up stilā ar v-veida kakla atvērt ir forši un sievišķīgi saistīts pat pie hem, dubultās kabatas Ideāls ikdienas valkāšanai, iet ārā, nakts, diennakts, utt.

Izmērs

Krūtis

Plecu

Piedurknes

Garums

Atpūsties

Atpūsties

Atpūsties

Atpūsties

S

98

37.5

59.5

62

M

103

39

60.5

63

L

108

41.5

61.5

64

XL

118

43.5

62.5

65

XXL

128

45.5

64

66

Elastība

Maz Elastību, Tur varbūt 1-2 cm novirze dažāda lieluma, atrašanās vietas un stiept audumi.Izmēri ir tikai atsaucei tur var būt mazliet starpība ar ko jūs saņemsiet.

Par Mums

mums ir sapnis, sapnis, ka ikvienam vajadzētu būt pārliecināti, valkā mūsu apģērba ar lepnumu.Pārsteidzošs Apģērbs liks jums justies uzticību un neticami ne tikai saglabājot Burvīgs, ne ērti.Jā, tas ir varas liels apģērbu var dot!

Maksājuma

Atopija.lv Atbalstu Visa karte, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto un bankas pārskaitījumu.Nav atbalsta PayPal.

Piegāde

Visas preces piegādā 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Visas preces ir no Ķīnas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu veids, starptautisko kuģošanas pakalpojumu.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Mums būs atbildīgs par jebkādiem bojājumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu.Visus sūtījumus, mēs varam iegūt izsekošanas numuru.

Piegādes Metodi un Starptautiskās Kuģniecības Laiks:

Ja jūs izvēlaties Epacket vai Atopija.lv Standard shipping,tas būtu jāņem 7~15 darba dienu laikā piegāde.

Ja jūs izvēlaties, Ķīna post, kuģniecības,tas būtu jāņem 18~35 dienas piegādes.

Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar mums, lai papildu maksa.Tur ir svara un kubatūras ierobežojumiem uz starptautisko kārtību, izmantojot Express.

Citi Servise

Mēs esam gatavi piedāvāt jums kādu atlaidi vai vairākus objektus, ja mēs varam.

Mēs esam arī priecīgi sniegt Kritums iepirkšanās katram klientam.

Noteikumi

Faktiskā krāsa un forma var izskatīties nedaudz atšķiras no bildes, jo no tehniskajiem uzlabojumiem, un ražošanas dispersiju.Lūdzu, ņemiet vērā, pirms jūs cenu.Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs pircējam un patīkamu iepirkšanos ar mums.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu vai nosūtīšanas jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa e-pastu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisināt šīs problēmas.Paldies par jūsu iepirkšanos mūsu veikalā.

Atgriešanās

Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Ja tas ir bojāts nejauši, preci ir iespējams atgriezt mums.Mēs sniegs nomaiņa atkarībā no mūsu pieejams noliktavā, ja tas nav pieejams, kompensācijas tiks izsniegtas.

Ja postenis ir visas tiesības, bet jūs tiešām nevēlaties to kādu personīgu iemeslu dēļ, atgriešanās ir pieņemts 30 dienu laikā pēc tam, kad pircējam preces saņemšana.Atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī.Pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Sazinieties Ar Mums

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē pircēji, ja jums ir kādi jautājumi, mēs būsim ļoti priecīgi jums palīdzēt.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz jūsu e-pastu, cik drīz vien iespējams, tomēr, sakarā ar augstu apjoma ikdienas ienākošos e-pastus un laika joslu starpību, mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jūsu e-pastu uzreiz.Lūdzu atļaut 24 darba stundu laikā mums atbildi.

1,, saņemot mūsu produktus, un arī ir apmierināts ar viņiem, lūdzu, palīdziet mums sniegt pozitīvas atsauksmes.Mēs ļoti novērtējam to. 2. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies. 3. Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu, kamēr jūs esat apmierināts ar to.

Levchenko Kolya2020-11-06
"A little to big!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti