Qearlsart Mākslīgās Jenots kažokādas apkakle Ziemas šalles Sieviešu jaka, kapuce Luksusa kažokādu dekors lakatu, vīriešu mētelis kažokādas šalle accesories FY18

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kažokādas šalle, knitt šalle vīriešiem, kažokādas apmetni, klases mētelis, kažokādas tippet, nekustamā liels jenots kažokādas apkakle, mētelis mākslīgās kažokādas, vīriešu džemperis, krāsas jenots apkakle, kažokādas jaka sievietēm.

    €7.52 €10.02
  • krāsa: 15 krāsas
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušo/Bērnu
  • Materiāls: Mākslīgās Jenots Kažokādas
  • Šalles Veida: šalle
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modelis Tips: Raibs
  • Vienuma Tips: Šalles
  • Stils: Modes
  • Dzimums: Sieviešu/Vīriešu/Bērnu
  • Zīmola Nosaukums: Qearlstar
  • Šalles Garums: 50/55/60/65/70/75/80/85/90cm
  • Modeļa Numurs: FY18

Qearlsart Mākslīgās Jenots kažokādas apkakle Ziemas šalles Sieviešu jaka, kapuce Luksusa kažokādu dekors lakatu, vīriešu mētelis kažokādas šalle accesories FY18

-Laipni lūdzam Qearlstar Zīmola veikals.Mēs izmantojam tikai labāko kažokādas blīvums un lielāko izejvielas, lai padarītu šalles.Mēs koncentrēties uz kvalitāti un pakalpojumu, kā arī par labāko cenu.

Ja jums ir vairumtirgotājs, vai jums ir nepieciešams daudz pielāgošanu, mēs varam vienoties par cenu, es jums došu, kas lielāko atlaidi.

Detials:

-Mūsu apmales ir izgatavotas no labākajiem kažokādas imitācijas materiāla.Tie ir pūkains, bieza, mīksta, ērta, silta un spīdīga.

-Izmērs (Uzlikas Garums*kažokādas platums):(50cm/55cm/60cm/65cm/70cm/75cm/80cm/85cm/90cm)*16-18 cm

Preces tips:100% Augstas kvalitātes un Qearlstar Zīmola Mākslīgās Jenots kažokādas šalle Apkakle

Padomi:

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Piegāde:

1. Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-3 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

2. Piegādes laiks: Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.

Atsauksmes:

1.Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Arī mums būs darīt to pašu jums ASAP.Paldies!

2.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstājot negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu un sasniegtu savas vēlmes.

Pingpunkpong2020-10-18
"very small could not fit adult jacket hood more like a dolls"
C Dambroise2020-11-27
"very nice and soft thanks"
Www Praveenk232020-12-23
"Amazing color"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti