Maxgeek Mini Ātri Mainīt Multifix Rīks Pēc Turētāja Komplekts 7 x10 12 14 Motora Virpu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: instrumentu turētājs, tas pastu, rokas virpu, ātri chang rīku pastu, virpas ātri mainīt rīks, virpas ātri mainīt rīku pastu, mini metāla virpu mashine, awc708c lite, cnc virpu komplekts indijā, rf signāla avots.

    €32.03 €33.71
  • Zīmola Nosaukums: MAXGEEK
  • Precizitāte: 0.01 mm diapazons
  • Modeļa Numurs: 12 14 Motoru
  • Pieteikums: Virpas un Virpošanas Centrs

Mini Ātri Mainīt Multifix Rīks Pēc Turētāja Komplekts 7 x10 12 14 Motora Virpu

Apraksts:

- Ātri mainīt Rīku Post ir galvenais aksesuārs motora virpu, sastāv no Rīku Pastu, un persona, kas vairāku sastāvu, detaļu, kā prasīts, izvēlieties atbilstošo toolholder.

- Rīks, mainīt ātru, augstas pozicionēšanas precizitāti, augstu cietību un citas īpašības, kas ir alternatīva tradicionālajiem laukumā instrumentu turētāja, ideāls produkts, lai ātri, pagriežot.

- Izmantot vairākus toolholders veidot mākslīgu rīku, žurnālu, var atkārtot aizstāt toolholder.

- Izmantojot dial, katru instrumentu turētājs var pagriezt vairākus leņķi 9o vai 9o, operācijas ar paplašinājumu vienības, var apstrādāt ar dažādiem leņķiem detaļu.

- Toolholder par pielāgošana uzgriezni un rīku, pielāgot uzstādīšanas augstums , viegli darboties, saīsinot laiku, kas piekrauts nazis.

- Katru mainot instrumenti aizņem tikai dažas sekundes.

- Nomainiet instrumentu turētāja augstas pozicionēšanas precizitāti, reset precizitāte 0.01 mm diapazonā, virsmas kvalitāte mehāniski daļas, precizitāte uzlabojās.

- Rīks Pastu, augstu stabilitāti apstrādi.

- Šajā komplektā ietilpst 1gab rīku pastu, 1pc 3/8" garlaicīgi turētāju, 1gab 1/2" jauda "cut-off" asmens turētājs, 2gab 1/4-3/8" pagrieziena & saskaras turētāji, 2gab montāžas skrūves (M8 & M10)

Iepakojuma saturs:

- 1* Mini Ātri Mainīt Rīks Pēc Turētāja Komplekts

Piezīme: īsta krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti